Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dał koledze bana za to że poszedłem do niego i wszedłem na serwer na jego niku i ip admin ten nie powinien być adminem ponieważ jest nie rozgarnięty pisałem mu że dał mi ban na cs który tworzyłem i nie miałem pliku który pobierał skrimszoty i obecnie ich nie mam . Ten admin powinien złożyć rezygnacje , za nie ogarnianie posady jako admin .

Opublikowano

tak dostałem ss ale na testowym cs daj mi skype czy coś to ci pokaże jak wpisuje w consoli oprogramowania i pokaże ci jak się tworzy cs 1.6 Kamikadzefxk który teraz robiłem 
zostały mi tylko program t40d5 do ss i tyle a ty se popierzesz potem instalke i zobaczymy kto tu ma racje tylko nwm czy nie zmienić nazwy . a ten fokus jest u kolegi którego byłem bo ja mam radiówke więc nie mogę resetować ip zbanowałeś gracza zanim zaczął grać na serwie bo jak jeszcze grałem to  zareklamowałem ten serwer  .

Opublikowano

tak dostałem ss ale na testowym cs daj mi skype czy coś to ci pokaże jak wpisuje w consoli oprogramowania i pokaże ci jak się tworzy cs 1.6 Kamikadzefxk który teraz robiłem 

zostały mi tylko program t40d5 do ss i tyle a ty se popierzesz potem instalke i zobaczymy kto tu ma racje tylko nwm czy nie zmienić nazwy . a ten fokus jest u kolegi którego byłem bo ja mam radiówke więc nie mogę resetować ip zbanowałeś gracza zanim zaczął grać na serwie bo zareklamowałem go .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.