Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: HNL.
Opis sytuacji: Kolejny raz- zresztą drugi dostaję warn'a za tzw. "Spam na profilu". Ostatnio po pytaniu o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji dostałem zdawkową odpowiedź. Tym razem nie było inaczej. Odpowiedź w stylu :" Odpowiedni temat znajduje się w strefie Adminów". To nie jest odpowiedź precyzująca problem czy zaistniałą sytuację. Ów Jegomość myli status moderatora, który winien służyć innym z jakowąś władzą... Skoro nie rozumie pytań, nie potrafi udzielić klarownej i precyzyjnej odpowiedzi na zasane mu pytanie, ba- zdawkowo odsyła diabli wiedzą gdzie, bądź olewa, to moim skromnym zdaniem do żadnej, podkreślam żadnej, funkcji publicznej się nie nadaje. Przykro mi jedynie że tacy ludzie niszczą spokój tegoż forum i powodują masę problemów.
Powód:"Spam w profil" x2

Dowody:Nasza rozmowa parę minut temu...

Drugi raz wklejasz mi warn'a za "Spam w profil". Oczekuję wytłumaczenia. Ja w swoim profilu zamieściłem jedynie niezbędne informacje i nawet później na niego nie wchodziłem. Nie rozumiem Twojej samowolki nie popartej żadnym,ale to żadnym racjonalnym faktem, ja zaś nie zamierzam kolekcjonować warnów od Ciebie, tylko i wyłącznie dlatego że nie potrafisz wyjaśnić swojego postępowania i wklejasz mi je ot tak...

Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam

HNL.

Wysłano 9 minut temu

Odpowiedni temat znajduje się w strefie adminów.

Ramses

Wysłano 5 minut temu

HNL., dnia 30 Marz 2016 - 19:12, napisał:

Odpowiedni temat znajduje się w strefie adminów

Zadałem chyba jasno sprecyzowane pytanie. Nie zamierzam się tutaj bawić w kotka i myszkę z kimś, kto jasnej odpowiedzi udzielić nie umie. Ja przetrzepałem całą strefę adminów i rzeczonego wyjaśnienia nie znalazłem. Niemniej nie rozumiem dlaczego na proste pytanie nie umiesz udzielić jasnej odpowiedzi.

HNL.
  •  

Wysłano 4 minut temu

Czego oczekujesz?: Dwa warny  w zasadzie odpracowałem, choć nikt do tej pory nie sprawdził ponownie mojego podania, po poprawieniu linków, niemniej oczekuję zdjęcia warnów od tego Pana i poinstruowania Go jak powinien się zachowywać w stosunku do innych-teksty w stylu "Mózg ON." może sobie zachować dla swoich rówieśników lub kolegów -ja żadnym z nich nie jestem i nie życzę sobie takiego zachowania.

Opublikowano

Jest w strefie adminów temat z warnami, jeżeli nie odrobisz w ciągu 7dni to dostajesz kolejnego. Proste? Raczej tak, wystarczy czasami czytać forum.

Radzę uważać, gdyż masz już 3 warny. Po 5 następuje degradacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.