Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żegnam się z tą siecią, iż to co tu się dzieje to jest totalna masakra :) Wasze zachowanie to jest dno. Podobno to ja nagadałam za waszymi plecami na was różne rzeczy, a tak naprawdę sami sie przekonacie, że sie myliliście. Nie będę wam nic udowadniać, bo kłamstwo ma krótkie nogi. :) Tutaj swoje zdanie się nie liczy. No nic, grupka ludzi mnie po prostu znienawidziła za NIC, za gadanie na mnie kłamstw, a wy uwierzyliście w to jak małe dzieci :) 

Atmosfera, która zrobiła się tu od jakiegoś czasu przekracza wszelkie granice. Dużo osób już tak mówi i z przekonaniem to mówię, że to jest prawda. Pisałam już z tym i do Dudnesa, i do Rydzyka, ogarnęli to, ale bez zmian. Nie daliście mi nawet chwili wytłumaczenia, jak to developer napisał "zachowania, prowokacji, krycia", nagle wyrzucona, bo co? Bo ktoś wam nagadał i wielka nienawiść?

Dziękuję Dudnesowi, Rydzykowi, Regulaminowi i innym za pomoc przy różnych sprawach. Dziękuję również Izie, Sandrze, Varaugowi, Cytrynce, Mateuszowi, Danielowi, Marcinowi, Cichemu, który został wywalony z nienawiści do niego, Activ'owi i wiele innym osobom za fajnie spędzony czas na ts. 

pozdrowionka dla osób, które mnie znienawidziły przez głupoty,
trzymajcie się, hej! :)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że będziemy miały kontakt ze sobą na ts i nie tylko ;)

Trzymaj się, pa :(

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.