Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: lou robi szou

Nick admina banującego: '6.!

Data/Mapa: brak

IP/SteamID:  'STEAM_0:1:2211785'

Serwer (mod): brak

Opis sytuacji: Dostałem kiedyś bana z powodem Wstaw SSy na Katujemy.eu , nie wstawiłem tych ssów ,ponieważ ich nie miałem było to jakieś pare miesięcy temu .. Przedwczoraj kupiłem nowe konto steam aby u was móc pograć i co się okazuje ,że dostaje bana na nowe konto czyste ... zabrudzacie mi steama bez powodu to ,że kiedyś dostałem ssy i nie mogłem ich wstawić bo nie było , przecież nie upowarznia do tego abyście banowali mnie na nowym koncie steam które jest czyste i bez zadnych zastrzeżeń specjalnie kupiłem nowe konto ,żeby grać u was to co mam na ns grać chyba gorzej prawda ? ... Nie rozumiem tak nie wolno banować kogoś jak ma nowego steama ... Nawet na sieci wytwórczej steam only tak nie robią ... ponieważ to by było śmieszne dla nich więc dlaczego dostałem bana na nowym koncie ,gdyż czysto gram .. A to ,że kiedyś nie wstawiłem ssów bo ich nie miałem to co ?... Przecież nie można komuś brudzić nowego konta banami przez stare i to czyste ... ? Logika szósteczka ...
Co ja mam prosić administracje ,żeby usunęła konto i zrobić new ? bo nie pojmuje tej rzeczy nigdzie tak nie ma nagle 6 .. wymyślasz swoje reguły tak ?

Wycinek z konsoli: BRAK .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.