Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: HNL.
Opis sytuacji: Ludzie aktualizują sobie statusy typu "lemoooon [*]", po czym ja zaktualizowałam sobie status coś w tym stylu "ojeeeej, każdy cziter w naszej pamięci" i coś tam jeszcze, po czym mój status został usunięty. Następnie znów zaktualizowałam sobie status w podobnym do poprzedniego po czym został usunięty. Potem weszłam na ts do HNL. i pytam się za co usunięte zostały moze aktualizacje skoro nikogo nie obrażały ani nic, po czym otrzymałam odpowiedź "bo były bez sensu", a jak powiedziałam mu, że innych też są bez sensu, a jakoś ich nie usuwa i nie dostają warnów, to powiedział "dla mnie były bez sensu, nie dyskutuje z wami, lepiej odśwież sobie, żegnam".. aha? Czy to jest normalne zachowanie? Mogę prosić o jakieś wyjaśnienie? Inni mogą a ja nie? 
Powód: Bezpodstawny warn oraz zachowanie tej osoby. 
Dowody: W logach forum.
Czego oczekujesz?: Oczekuję zdjęcia warna oraz wyciągnięcia konsekwencji z powodu nadużycia władzy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

tak dokładnie taka sytuacja.. ja nawet nie otrzymałem wyjasnienia warna i notki do warnow tez nie ma a być powinna :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Konsultowałem się na gg z administracją, która wydała mi pozwolenie na usunięcie, więc usunąłem. Sytuacha powtórzyła się ponownie, więc ponownie usunąłem, a to doprowadziło do nadania warna, ponieważ usunięcie statusu nie było tylko moją decyzją. Jednak Varaug nadal sobie nie odpuściłeś i tutaj nie muszę mówić jak to się skończyło.

Wyrażanie aprobaty na zachowanie osoby o nicku lemon, która założyła kilka kont po zbanowaniu głównego za odpalanie się (co dowodzi tego, że sami o tym wiedzieliście) i nikt z czerwonych nie został o tym poinformowany prowadzi do tego, że jeśli mój tematvw ukrytej strefie nie zostanie rozpatrzony pozytywnie poskutkuje 1 punktem ostrzeżeń admina na serwerze only dd2. Wracając do tematu wyraziłem Swoje zdanie jak i przedstawiłem Swoje kontrargumenty na decyzje o moim dalszym losie zostawiam czerwonym.

Skąd pewność, że o tym wiedzieliśmy? Jeśli chodzi na ts, wchodził, ale był banowany. Skąd ta pewność, że np ja o tym wiedziałam? Widzę, że każdy, kto wam się nie podoba wylatuje za byle co. Nie odpuściłam, bo dlaczego moje aktualizacje zostały usunięte? Nie miały one żadnej treści, aby mogło kogoś obrazić. Dlaczego wytłumaczyłeś mi, że "moje aktualizacje są bez sensu"? Innych też są, jak już pisałam. Dlaczego ja nie mogę sobie normalnie zaktualizować statusu, skoro nie wiem z jakiego powodu zostały one usunięte? 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.