Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: HNL.
Opis sytuacji: zrobiłem sobie aktualizacje statusu po czym poszedłem się myć wracam a tu aktualizacja usunięta i patrze a tu warn za rzekomy spam ?

jeśli aktualizacja statusu to spam to śmieszne jest na prawdę XD po prostu HNL. ośmieszasz sam siebie.. bo masz moderatora to możesz rozdawać warny jak ci się podoba ? No chyba trochę ci władza bije do głowy.

'karolina podobnie dostała warna za status.

Powód: bezpodstawny warn za rzekomy spam

Dowody: na moim koncie na forum
Czego oczekujesz?:usunięcia warna i ukarania oskarżonego który nadużywa władzy

edit juz nawet 2 mam prosze bardzo.

• Lubię to! 1
Opublikowano

widziałam tą sytuację i zgodzę się, bo mam tak samo :) to że macie jakiś problem do nas to nie znaczy, że każda aktualizacja ma być usuwana i ma lecieć warn :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

no i tutaj klamiesz bo po 1 statusie dostalem warna nie po 2 wiec nie wciskaj kitu ;) jak mowilem ustawilem i poszedlem sie myc wiec jak niby moglem dac 2 status ? dalem 2 statusy i mam za kazdego warna bez zadnej notki. 

poza tym nie rozumiem gdzie ty widziales aprobate dla lemoona. poprostu smielem sie z tej sytuacji calej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.