Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię :Szymon

Staż na forum : Zaden gdyz jestem swiezy na tym Forum (Ale to sie zmieni). Wiem ze sa wymagane 50 postow oraz  20 h spedzonych na Forum.. Ale Serwer mnie potrzebuje.. _Z tego co widze to nikt na niego z Administratorow nie wchodzi oprocz Spiderka.  Na przyklad Siedze dzis caly dzien i przelecialo sie juz moze okolo 20 osob z wh i aimem .

Jestem Lubiany na Serwerze z nikim nie mam problemow:).

Wiedza na temat serwera [7/10]: Jestem swiezym uzytkownikiem waszych serwerow , ale spedzilem mase godzin na innych serwerach cs 1.6 CS GO MOD . Znam sie na AMX .. Komendy to nie problem dla mnie:)
Znajomość ortografii i interpunkcji [8/10] : Od 3 lat mieszkam w niemczech wiec zapomnialo sie to i owo.. Aczkolwiek daje sobie rady:)

Serwer:2# CS GO MOD.

Dlaczego ty? :  Dlaczego ja? Serwer potrzebuje Sprawiedliwej , Skromnej oraz pelnego humoru goscia jak ja ! :) Duzo osob juz mnie zna na serwerze moga za mnie poreczyc ..

Potrafie poswiecic w tygodniu maxymalnie od 2 do 3.. no moze i nawet 4 godzin dziennie . Weekendy (Zalezy od dnia) moglbym nawet do 5 godzin spedzac dziennie na Serwerze.

Kontakt: Gadu Gadu- 53831962

Przepraszam za brak interpunkcji gdyz mam niemiecka klawiature i nie moge przestawic sobie na Polska klawiature..

Serdecznie pozdrawiam

Szymon K.

Opublikowano

Pozwole ze odpowiem na te odpowiedzi..

Opiekun a Admin (Myslalem ze to jest to jedno i to samo) Jezeli bylaby taka mozliwosc Dostac posade ''Admina'' to jestem z checia ja przyjac. Potrzebujecie  Osob na Drugi serwer CS GO MOD Gdyz nikt z tudziejszych Adminow nie wchodzi. Sam jestem caly dzien na serwerze i nie widzialem ani jednego Admina.

Kolejna odpowiedz- Moj wiek nie jest zmyslony Jezeli masz watpliwosci to serdecznie zapraszam na dluzsza  konwersacje ;P .

Po prostu myslalem ze Opiekun a Administrator to jedno i to samo dlatego napisalem w dziale Podanie na Opiekuna. :)

Przepraszam za pomylke ale po 3 latach sluchania niemieckiego i braku kontaktu z polskoscia dalo mi popalic..

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja na nie

- forum

- brak admina

+wiek

powyzej napisalem  ze pomylilem slowo admin i opiekun Serwera, to ma byc podanie na Administratora.

Pozdrawiam

Opublikowano

powyzej napisalem  ze pomylilem slowo admin i opiekun Serwera, to ma byc podanie na Administratora.

Pozdrawiam

Poproś o zamknięcie tego tematu i napisz podanie na "admina" :)

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UP

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.