Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: Mr. Pumpkin

Imię: Jarosław

Staż na serwerze: no bedzie z dzien albo dwa

Doświadczenie: jestem doswiadczonym skurwysynem, nie jednego chuja zem przeszkolil juz xDDD

Znajomość sourcemoda [0/8]: w chuj/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: No jasne kurwa, nawet na tym serwie xDDDD

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ile potrzeba zeby pobanowac ten smierdzacy plebs xDDD

Dlaczego Ty?: Bo kurwa tylko ja moge przywrocic rownowage na tym spierdolonym serwie xDDD Jestem wybrancem, ktory wedlug przepowiedni polozy kres panowaniu tego skurwialego headamina Kubixa, ktory ma nick oryginalny jak pizda jego starej, ktora szasta nia na lewo i prawo xDD Ponadto uwazam ze te wszystkie kurwy na teamspeaku powinny poczuc troche respektu do szanowanego ucznia XIV gimnazjum imienia starej Kubixa w Warszawie

Kontakt: 997; 112; ewentualnie piszcie/dzwoncie do starej Kubixa, bo czesti opierdala mi gale pod biurkiem to moze akurat poda mi telefon

SID: zakodowany w chuj XXX XXX XXX

Akceptujesz regulamin admina?: No pewka mordy h3h3h3h bede kurwa respektowal regulamin jak malo kto

Akceptujesz regulamin serwera?: jw. male kurwiaki xDD

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.