Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:HenrykSprezyna.*

Nick admina banującego:Varaug

Data/Mapa:

27.03.2016 - 19:56:26
IP/SteamID:46.174.208.134

Serwer (mod):

Katujemy.eu [ONLY DD2] @ 1shot1kill.pl (de_dust2)

Opis sytuacji: Wywiązała sie dyskusja (kuluralnie, bez wyzwisk lub przeklenstw) o to że Varaug daje bany jak chce, bez żadenj obserwacji. Kończąc rozmowe napisałem "Varaug jesteś żałosny" po czym poleciał ban na godzinę. Według mnie to nie jest obraza. Uważa że może dawać kicki lub bany kiedy mu sie podoba z czym sie nie zgadzam. Ogarnijcie sobie gościa bo przez takich jak on coraz mniej ludzi gra na serwie. To nie jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam.

Wycinek z konsoli: http://katujemy.eu/bany/ban_list.php?bid=77556

Opublikowano

ludzie nie chcą grac na serwie ? XD proszę cie serwer jest pełny XD jak wbiłem było 12 osób jak wychodziłem 28 ;) poza tym skąd wniosek ze bez obserwacji ? nie rozumiem z czym masz problem wgl skoro nie dotyczyło to ciebie to po co się wypowiadasz a nie będę tolerował wyśmiewania mnie i ośmieszania przy innych graczach. A zawsze obserwuje graczy zanim dam im bana. ZAWSZE

wbiłeś i w pierwszej rundzie od razu mnie wyśmiałeś bo dałem ssy kolesiowi. Twoje zachowanie jest dziecinne i żałosne bo tylko ty masz spine o coś a po twoim drugim wyśmianiu mnie akurat na u@ dostałem pochwałę za to że sprawdzam osoby których inni admini nie sprawdzają bo już kiedyś sprawdzali. Także twoja opinia jest bezpodstawna i dziecinna. I jeśli jeszcze raz mnie wyśmiejesz na serwerze ban nie będzie tylko na godzinę.

dziękuje wszystko w temacie.

Opublikowano

ludzie nie chcą grac na serwie ? XD proszę cie serwer jest pełny XD jak wbiłem było 12 osób jak wychodziłem 28 ;) poza tym skąd wniosek ze bez obserwacji ? nie rozumiem z czym masz problem wgl skoro nie dotyczyło to ciebie to po co się wypowiadasz a nie będę tolerował wyśmiewania mnie i ośmieszania przy innych graczach. A zawsze obserwuje graczy zanim dam im bana. ZAWSZE

wbiłeś i w pierwszej rundzie od razu mnie wyśmiałeś bo dałem ssy kolesiowi. Twoje zachowanie jest dziecinne i żałosne bo tylko ty masz spine o coś a po twoim drugim wyśmianiu mnie akurat na u@ dostałem pochwałę za to że sprawdzam osoby których inni admini nie sprawdzają bo już kiedyś sprawdzali. Także twoja opinia jest bezpodstawna i dziecinna. I jeśli jeszcze raz mnie wyśmiejesz na serwerze ban nie będzie tylko na godzinę.

dziękuje wszystko w temacie.

Varaug jakbys był pinokio to by Ci nos sie wydłuzyl na metr z tego kłamstwa. Jak mozesz pisac ze zawsze sprawdzasz ludiz jak mi dales bana po 30 sek gry wtedy? To pierwsza rzecz. Druga to taka ze napisanie na kogos ze jest "zalosny" nie ma nic wspolnego z wysmiewaniem albo obrazaniem. Nie musze miec o Tobie dobrego zdania i moge sie moimi opniami dzielic z innymi. Wolnosc slowa. Masz chyba za wysokie mniemanie o sobie i przydalby sie ktos kto by Cie troche przytemperowal. I nie groz mi tu dluzszymi banami bo przepraszam ale osmieszasz ty siebie sam.

Opublikowano

dziecko. sprawdzam zawsze i sprawdzałem ciebie nie bylem pewny wiec ssy.. nie mam za wysokiego mniemania ale nie będziesz mnie wyśmiewał bez powodu.. I nie rozumiem twojej spiny do mnie o co bo nic ci nie zrobilem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.