Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ,

Nick Admina: cvvaniaczek

Steam ID/IP: STEAM_0:1:691590
Czas zdarzenia/data: 2014-12-01 18:20
Serwer (Mod): bf2

Opis sytuacji: Poraz kolejny ss, bo przecież po co na specta wejść i sprawdzić, zabił mnie to mu zrobie ss .. 

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=1271

Link do SS'ów: http://speedy.sh/8nQCs/....rar

ps. nie mam zamiaru grać na normalnym nicku, mam prawo grać pod jakim nickiem mi się podoba..

Opublikowano

Po 1 - nie zabiłeś go

po 2 - on był cały czas na spect [ demko to potwierdzi jak ktoś chce być pewny na 100% ]

po 3 - może zrobić ci ss'y, gdyż jest adminem i ma prawo sprawdzić każdego gracza

po 4 - żeby już nie spamić w tym temacie, wypowiadam się, gdyż dotyczy to serwera bf2.

Opublikowano

Regulamin

12. Admin musi posiadać taki sam (ewentualnie podobny) nick na forum jak i serwerze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po 1. Tylko osoba pisząca temat i ub team może się wypowiadać w tym temacie :)

Regulamin

12. Admin musi posiadać taki sam (ewentualnie podobny) nick na forum jak i serwerze.

Nie miałem podobnego? xd.. Po za tym wbiłem zobaczyć jak szybko po raz kolejny dostane ss, bo administracja przyjmuje wypierdków tylko po to bo hajs się nie zgadza, którzy nawet nie rozróżniają cheata od gracza.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Ub i by nie było spamu...

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.