Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witajcie, dawno nic nie było, więc postanowiłem przeprowadzić wywiadzik z naszym właścicielem serwera CS:GO MOD #2, czyli @ShuQi.

Legenda: 

martini

ShuQi

Lecimy!

Witaj, z tej strony martini z Katujemy.eu, czy miałbyś chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?

Hej z chęcią poświęcę kilka chwil na udzielenie odpowiedzi na Twoje pytania  :D

W takim razie, na początek nam się przedstaw. Jak masz na imię, wiek, jak wyglądasz itp.

Kuba od urodzenia(żadne tam gender) 21 lat :)  Jeżeli chodzi o wygląd to koleżanki mówią że niebrzydki, czasem nawet nieznajoma się do mnie uśmiechnie <hoho> Wysoki, niebieskooki blondyn  :)

Hoho :D  Powiedz nam, czym się interesujesz?

Prócz tego co oczywiste, czyli Counter-Strike, bardzo lubię ekonomie, giełdy papierów wartościowych(internetowe domy maklerskie).

Ciekawe ;)  Opowiesz nam coś o tym? Na czym to polega i coś więcej?

Jak to w internecie piszą " dzieją się rzeczy niestworzone i nie do opisania" tak i tutaj, ciesze się gdy coś tanieje, ciesze się gdy coś drożeje. Głównie obstawiam waluty PLN/EUR/USD/JPY. Mówiac w sporym skrócie, mogę "obstawić" czy dana waluta pójdzie w górę czy dół, w zależności od tego co się z nią stanie zarabiam lub tracę róznicę  :) 

Rozumiem :)  Interesujesz się może sportem, jak na chłopaka przystało lub motoryzacją? 

Głównie tenisem czasem zdarzy mi się obstawić jakiś mecz. Oczywiście gdy grają "nasi" wtedy dyscyplina nie ma znaczenia, pilot w jedną rękę coś zimnego do picia< you know what i mean> i oglądamy  :P 

Fan tenisu z Ciebie :D  Masz swojego ulubionego tenisistę lub tenisistkę? 

Kobiety tutaj zdecydowanie wole :)  Nasze siostry Radwańskie :)  Polek grających w tenisa jest zdecydowanie więcej niż te dwie, które zdobywają tytuły lecz z powodów finansowych grają niestety w innych barwach  :) 

Rozumiem. Wspomniałeś wcześniej, że masz 21 lat, czyli masz "prawko". Posiadasz swoją "maszynę"? Jeśli tak to opowiedz nam o Niej  :) 

Prawo jazdy kat. B oczywiście posiadam ;)  W dzisiejszych czasach ten dokument jak prawa ręka jest :)  Co do samochodu, to ten wątek traktuje raczej jako środek do przemieszczania się nic więcej, nie jestem fanem motoryzacji. A "fura" którą mam to Audi A4 1.8 która wiekowo mi dorównuje  ;) 

Zgodzę się, z tym, że ten dokument jest jak prawa ręka. Audi A4, bardzo fajny samochodzik. Zapomniałem się jeszczę spytać czy masz swoją drugą "połówkę"? 

Miano "drugiej połówki" otrzymała pewien czas temu(ponad rok już wybiło) zacna kobieta, która skrywała się w friend-zone przez ponad 6 lat :)  Jej imie to Ania ---> Pozdrawiam gorąco jej brata który jest na 2#CS GO MOD adminem  ;) 

Również Go pozdrawiam, życzę Mu wielu sukcesów jako admin. Może chciałbyś się Nam pokazać? 

Jego nick to: Spiderman AKA Wiadro. Pod moim bacznym okiem z pewnością na takiego wyrośnie ;)  Młody to i pełen zapału oraz chęci jest  :) 

Miejmy nadzieję ;)  Wróćmy do pytania, zechciałbyś nam się pokazać? (Chodzi mi tutaj o jakieś zdjątko  ;) )

post-29-0-31130300-1459006240_thumb.jpg

Dzięki :)  Ciekawe czy spodobasz się dziewczynom na naszym forum, hehe  :D 

Przejdźmy może teraz to informacji na temat Cs'a. Jak zaczęła się twoja kariera? 

Lata świetlne temu gdy miałem 9/10 lat i pierwszy komputer jedną z pierwszych gier obok serious sam, mario czy collina był cs 1.6 ;)  Od czasu do czasu jeździło się na lany później przyszły inne ważniejsze rzeczy i porzuciłem nieco cs.a :)  Teraz po sporej przerwie postanowiłem wrócić z własnym serwerem  :) 

To całkiem sporo latek :D  Wspomniałeś, że jeździłeś na lany, masz jakieś osiągnięcia?

Poza lokalnymi osiągnięciami niestety nic więcej, może dlatego, że nie traktowałem tego zbyt poważnie, aczkolwiek jeden z członków dawnej drużyny wybił się i to całkiem dobrze:

https://www.facebook.com/neexcsgo/

Bardzo i to bardzo dobrze się wybił. Życzę mu wielu sukcesów w dalszej karierze. Może teraz coś o Katujemy.eu. Skąd się tu wziąłeś i co spowodowało, że postanowiłeś zostać na dłużej? 

Przekonały mnie do sieci dwie rzeczy, jedna to ta że nie ma w nazwie "cs" lecz jest atrakcyjna nazwa,a druga to ta że znam dudnesa od pewnego czasu pokazał się od bardzo dobrej strony osoby odpowiedzialnej i kontaktowej dokładnie takiego h@ sieci szukałem  ;) 

Miejmy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej i nasza współpraca będzie owoca :)  Co sądzisz o naszej obecnej ekipie? 

Spędziłem kilka chwil na naszym sieciowym TS poznałem kilka osób, ekipa jest zakręcona lecz bardzo pozytywna są osoby odpowiedzialne ale także szalone czy pełne pomysłów. Coś więcej będę mógł powiedzieć za jakiś czas  ;) 

Oczywiście ;)  Czas, aby przejść na szybkie pytania :)  Co lubisz robić najbardziej?

Jeść :)  Jestem ogromnym łakomczuchem  ;) 

Twoja ulubiona potrawa?

Quesadilla z kurczakiem  :) 

Ulubiony gatunek muzyczny? 

House

Ulubiony film? 

Skazani na Shawshank

W jakich ciuchach chodzisz najczęściej? Masz jakiś swój styl?

Jedno kolorowa koszula, spodnie pasek zegarek dobre buty. Nie patrzę tutaj na projektantów mody czy trendy :)  Ubieram się tak aby było mi wygodnie oraz abym wzbudzał zaufanie.

Okey ;)  Myślę, ża na tym zakończymy nasz wywiad. Bardzo dziękuję za poświęcenie mi czasu i przeprowadzenie wywiadu. Chciałbyś może kogoś pozdrowić? 

Z mojej strony to będzie już wszystko  :) 

Okey. W takim razie jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia na serwerach  ;) 

Do zobaczenia wkrótce!  ;) 

• Lubię to! 1