Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drogie katy jak pewnie domyślacie się z tej strony Mr_Danio wasz były Vice Administrator. 

Zanim dostanę bana na co oczywiście się zgadzam bo to multikonto chciałbym na spokojnie coś wyjaśnić. 

Od kilku miesięcy nie ma mnie na sieci i jestem na innej każdy z was wie na jakiej więc nie ma sensu reklamować bo chujem nie jestem i mam do was użytkowników oraz administracji szacunek. 

Od dłuższego czasu meczy mnie pewna sprawa dlaczego kurwa wyżywacie się na mojej siostrze ?? Codziennie słysze o garstce osób które nie dają jej spokoju i wy się nazywacie administracją ?? Właśnie widziałem rozmowe z 6 i nie podoba mi się wasze zachowanie wobec jej. 

Powiedzcie mi czego wy od niej chcecie Shaq (t), 6  ona ma 11 lat i nic wam nie zrobiłą to nie ja gram na waszym serwie ja gram na DR innej sieci ona nie ma mikro bo jest spalone w laptopie. Mam dość wyżywania się na niej banujcie ją cokolwiek ale nie obrażajcie i nie mówcie że to ja bo ja od bana nie grałem na zadnym z serwerów sieci i skończyłem z cs i latam tlyko na DR. 

Szanuje was i mam nadzieję ze weźmiecie to sobie do serca ona jest młoda nie siadajcie jej na psychike bo to gra ona a nie ja mam troszkę honoru ! 

Proszę o wasze wypowiedzi + spokojną konwersację i nie dawanie mi bana chociaż na 48h 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.