Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Hubix
Imię: Hubert
Staż na serwerze: Stażem nie mam co się chwalić przekracza zaledwię 4/5 dni grając "w kratkę"  jednak małymi krokami zaczynam grać dłużej i częściej stąd te podanie
Doświadczenie:  Doświadczenie mam całkiem spore, na temat gry oraz na temat pilnowania porządku na serwerze
Znajomość AMX [0/8]: Daje 5/8 - nie potrafię wgrywać pluginów oraz wszystkiego związanego z nimi (komendy amxmodmenu i inne jak najbardziej są znane)
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem nie na jednym serwerze i nie na jednym "pokemodzie"
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Aktualnie nadchodzą święta więc tak jak raczej każdy wolę je spędzić z rodziną więc mogę tylko napisać, że jak najdłużej będzie to możliwę. W okresie poświątecznym pewnie dziennie 3/4h
Dlaczego Ty?: Nie lubię do siebie przekonywać nikogo więc jedynie co chcę napisać w tej linijce to jest to że chciałbym pomóc dla ekipy - ekipy która zajmuje się tym o to serwerem oraz pomóc dla graczy w umileniu ich rozgrywki
Kontakt: Steam: Hubix GG: 39700090
SID: 0:0:18294639             http://banid.pl/kto?to=0:0:18294639
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć! wiem, że wypowiadając się w tym podaniu będę miał warna lecz chcę to wyjaśnić pierw podam link do mojego gt: https://www.gametracker.com/player/Hubix/80.72.41.84:27024/

jak każdy wie bądź nie strona ta nie zawsze ukazuję prawdę, prawdę dotyczącą godzin przegranych najczęściej dużo z nich że tak napiszę 'zjada' (wystarczy zobaczyć na samej górze od mojego pierwszego wejścia na serwer First Seen: Oct 16, 2015 10:46 AM raczej nie możliwe że nawet dwóch godzin nie przegrałem z czego dziś więcej niż 3h na serwerze byłem być może baza się nie zaaktualizowała) Miałem okazję dłuższą pograć u brata na zupełnie innym "randomowym nicku" pisząc randomowym również mam namyśli grę nie na steamie tylko na nonsteamie oraz innym ip godziny na tym nicku zawszę mogę wbić nie widzę żadnego problemu to samo jest z aktywnością na forum.

Dzięki za przeczytanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.