Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ Serwera: 4FUN + BF2

Hosting: 1shoot1kill.pl

GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.110:27015/

Staż Serwera: 4 miesiące na 1s1k wcześniej działałem na innym hostingu ale przeniosłem go z powodu cienkiego supportu dokładne od marca tamtego roku jestesm właścicielem 4FUN + BF2

Coś o sobie: Na imie mam Paweł wiek 24 lata, w przerwie od pracy, kobiety i innych obowiązków lubię przygrać w CS'a 1.6 ;) za dużo kieszonkowego człowiek za małolata przepuścił w kafejkach internetowych żeby zapomnieć o 1.6 ;) liznąłem temat GO ale chyba jednak jestem za stary na te wybajerzone grafy i nowości ;) jednak 1.6 ma coś jeszcze w sobie co potrafi zaciągnąć mnie przed ekran komputera i przytulić kilka fragów ;)

Dlaczego chcesz dołączyć do nas?: Szukam ogarniętej sieci, która poważnie traktuje dołączających, administracja wcześniejszej pokazała się ze strony aroganta... bez żadnych ustaleń wyrzucili z sieci kilka serwerów w tym mój, serwer  ma się dobrze, ma stałych graczy opłacany jest na bierząco plus reklama na cssetti.pl po 25 uruchamiam kolejną reklamę na większej stawcę dlatego nowi gracze to kwestia czasu.

Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/id/kapsel91/

GG: 6004760

Pozdrawiam!

• Właściciel
Opublikowano

+ hosting

+ staż

+ wiek

- ranking GT

Serwer aktualnie jest ponad 4k w GT, pozycja trochę słaba. 

Reklama setti na niskiej stawce dużo nie pomoże, tutaj potrzebna będzie stawka minimum 7-10 żeby trochę rozbujać ten serwer.

Głos oddaje neutralny, niech gracze zdecydują czy chcieliby ujrzeć taki serwer w sieci.

• Właściciel
Opublikowano

Niestety patrząc na te gt gdzie 5 graczy to max, zniechęca mnie to. 

Podanie odrzucone.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.