Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czasowa linia rashu. Więc tak, linia rashu była by tylko na małych mapkach przez 20 sekund i kto jej dotknie zostaje odepchnięty.

2. Na mapkach na kosy każdy gra pokiem który zadaje dmg jak się dotknie i zbytnio to nie ma sensu, więc żeby więcej grało się nożem a nie pokemonem proponuje żeby każdy skill który zadaje dmg przy dotknięciu ładował się w okolicach 30-40 sekund. ( lvl nie ma znaczenia ) 

3. Dodać więcej mapek np. fy_minecraftworld, fy_winter2, fy_snow3, fy_new_pool_day2, aim_arena, aim_headshot2, aim_map_2010, aim_map_usp, aim_koa, cs_wiocha.

4. mała mapa. Po wpisaniu na serwerze "mała mapa" wyskakują do wyboru 4 małe mapki na które gracze normalnie głosują. Opcja dostępna tylko gdy na serwerze jest mniej niż 8-6 ( ? ) graczy.

Co sądzicie ? ;) 

Opublikowano

1. Propozycja już była :) jest spawn protection do 1:55 i wystarczy :) pokemod charakteryzuje się dynamiką :) -Nie
2. To pokemod :D chyba nikt nagle nie wywali poka na kosy(który jest op bo ma być op) tylko dla tego że ktoś inny go nie ma i mu się to nie podoba :) -Nie
3. Mamy dwie mapki fy_ myślę że wystarczą nie ma co przsadzać i robić rzeźni z serwa bo tez nie o to cho :) -Nie
4. na serwerze jest(z tego co wiem, mogę się mylić) plugin który z automatu podrzuca małe mapki do vote jak jest mniej niż 10 graczy :) -Nie
+ propka ode mnie by nie zakładać nowego tematu :)
5. Proponuję dodać jedną mapkę typu fun_ na wypadek większej ilości graczy na serwie :) myślę że to fajna opcja :)

Opublikowano

@up

Gramy jakoś cały czas i jest mniej niż 10 graczy i nie ma takiego czegoś:D

1. Nie

2. Ciężkie do zrobienia i jakoś bez sensu.

3. Tak

4. Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.