cLiNiC Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Nick: cLiNiCWiek: 23lataStaż na serwie:Nie będę ukrywał,że krótko gram na tym serwerze,wróciłem do gry po trzech latach przerwy.Podoba mi się tu i mam nadzieję na długi staż.Doświadczenie:Jeżeli chodzi o doświadczenie w grze naprawdę spore,a jeśli chodzi o doświadczenie jako admin też nie mam się czego wstydzić.Znajomość AMXX [0-10]:Byłem już adminem,więc jeżeli przez te 3 lata nic się nie zmieniło to obiektywnie wystawie sobie 6(wiadomo kwestia przypomnienia,mam nadzieję,że zrozumiecie)Czy byłeś już adminem?:Tak,oczywiścieDlaczego Ty?:Tak jak już wspomniałem jestem tutaj nowy,miałem przerwę,a podoba mi się koncepcja tworzenia czegoś nowego.Mam świadomość,że jako admin mogę pomóc rozwijać serwer,ponieważ każdy wie,że jak w grze jest porządek,nie ma gości z wh i aimem to automatycznie panuje lepsza atmosfera.Moim skromnym zdaniem atmosfera jest sukcesem do rozwoju serwera,potrafię odróżnić zwykłego cheta od gościa ze skillem,przyznaje mogę się pomylić jak każdy,ale od tego są SS.Moim atutem jest to,że moją pracę mogę pogodzić z byciem adminem i dbać o "czystość gry".Kontakt: 3459242 gg słaba dostępność telefon podam na forum jak już się coś wyjaśni.Wtedy SMS i wchodzę na serwer. Akceptuje regulamin serwera i admina. Nie mam steama dopiero wróciłem,jak wrócę do formy zakupię na bank.;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts