Jump to content
SkinChanger - Zmiany! ×
cLiNiC

Podanie na admina

Recommended Posts

Nick: cLiNiC
Staż na serwie:Nie będę ukrywał,że krótko gram na tym serwerze,wróciłem do gry po trzech latach przerwy.Podoba mi się tu i mam nadzieję na długi staż.
Doświadczenie:Jeżeli chodzi o doświadczenie w grze naprawdę spore,a jeśli chodzi o doświadczenie jako admin też nie mam się czego wstydzić.
Znajomość AMXX [0-10]:Byłem już adminem,więc jeżeli przez te 3 lata nic się nie zmieniło to obiektywnie wystawie sobie 6(wiadomo kwestia przypomnienia,mam nadzieję,że zrozumiecie)
Czy byłeś już adminem?:Tak,oczywiście
Dlaczego Ty?:Tak jak już wspomniałem jestem tutaj nowy,miałem przerwę,a podoba mi się koncepcja tworzenia czegoś nowego.Mam świadomość,że jako admin mogę pomóc rozwijać serwer,ponieważ każdy wie,że jak w grze jest porządek,nie ma gości z wh i aimem to automatycznie panuje lepsza atmosfera.Moim skromnym zdaniem atmosfera jest sukcesem do rozwoju serwera,potrafię odróżnić zwykłego cheta od gościa ze skillem,przyznaje mogę się pomylić jak każdy,ale od tego są SS.Moim atutem jest to,że moją pracę mogę pogodzić z byciem adminem i dbać o "czystość gry".
Kontakt: 3459242 gg słaba dostępność  telefon podam na forum jak już się coś wyjaśni.Wtedy SMS i wchodzę na serwer.

Akceptuje regulamin serwera i admina.

Nie mam steama dopiero wróciłem,jak wrócę do formy zakupię na bank.;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.