Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
lemoooon

cziter, cziter, cziter, cziter i jeszcze raz kuźwa cziter !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )
Od jakiś dwóch dni na serwer wbija gość ze zmiennym ip, i lata sobie na sh, aimie i wh. 
Nicki ma podobne do stałych graczy, lub nawet takie same : ) 
Trzeba rozważyć czy to nie są czasem ataki innej sieci itp. (macie jakiś wrogów) - jak tak to kontakt pw pobawie się chętnie : ) z kogoś dajmy na to forum.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dokładnie, zgodzę się z tym, żeby zrobić w końcu porządek. Dzisiaj przesiedziałam kilka godzin na zabawy z tymi cziterkami, jednak nic nie pomagało. Dzisiaj to całkowicie pusty serwer był od adminów, nie mówiąc o dwóch innych, którzy jednak NIE UCIEKLI jak to zobaczyli i się nie przestraszyli :) Rozumiem, swoje życie, swoje sprawy, ale raz na jakiś czas to nie grzech zawitać na serwerze. Zauważyłam, że duża ilość osób posiadających admina ucieka albo ma wywalone na to co się tam dzieje. Gdyby nie dzisiejsza reakcja kilku adminów, serwer stałby się całkowitym "śmietnikiem". Gracze zaczynają mieć dość i przechodzą na inne sieci z tego co słyszałam nie od jednej osoby. Prosimy o jakieś szybkie reakcje :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

I chciałbym też dodać że nie ma co tu osądzać Administracji serwerów, gdyż żeby normalnie pograć t musieli by siedzieć 24/h na serwerze.. A to jest nie wykonalne. 
Sytuacja sprzed kilku minut na serwerze 15 osób - w tym dwóch cziterów, i jeden cały czas ten sam ze zmiennym ip.. nie wiem serwer na hasło dla stałych graczy to będzie chyba najlepsze rozwiązania w tej sytuacji do momentu aż z problemem się nie uporacie .. 

Opublikowano

Musi być na to sposób - przykład z mojej starej sieci na której grałem " ziomuś wchodził cały czas, na serwery ze zmiennym ip i się odpalał" .. 
Wyłapał perma za 5 minut wchodził znów, wlepiłem mu perma x5 i co chwilę wchodził. 
Dostał bana na 1 godzinie wszedł dopiero, po jakiś 3h, - i nie wiem czy był to teraz czysty przypadek ze zimos dał se luz, czy po prostu jego net inaczej zareagował na takiego bana. 

Opublikowano

No dzień 15.03 to międzynarodowy dzień czitera dziś był po prostu obłęd ale ja nie mam pojęcia jak się tego pozbyć serwer na hasło odpada rzecz jasna jak i siedzący admini na serwie 24/7 więc pozostaje tylko czekać co z tym fantem będzie

Opublikowano

Gram na DD2 stosunkowo krótko, ale da się zauważyć, że z tymi cziterami jest ogromny problem. Admini robią co mogą, ale to i tak się nasila. Też wcześniej rozważałam czy nie macie jakichś wrogów, to by wiele wyjaśniało...

Z tym hasłem to odpada, ale może znajdzie się jakaś inna opcja..

Opublikowano

Zostaje tylko czekać i mieć cierpliwość stosunkowo dużo cierpliwości a co do czitera SKILOWY MANIACZEK to to już chyba maskotka serwera gra odkąd pamiętam z półtora roku i się nie znudził ;p

Opublikowano

to jak rozmowy są prowadzone nie ma po co bezsensownie nabijać postów, do zamknięcia  oby wszystko poszło jak należy : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.