Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

1. Wprowadzić auto oywieranie cel po 30 sek jako freeday.

2. Proponuję zrobić auto freeza na 7.30 podczas zabawy w chowanego.

3. Zmniejszyć liczbę modeli (cofki, lekkie ścinki)

4. Powiększyć sloty

1. Wprowadzić auto oywieranie cel po 40 sek jako freeday.

2. Proponuję zrobić auto freeza na 7.30 podczas zabawy w chowanego.

3. Zmniejszyć liczbę modeli (cofki, lekkie ścinki)

4. Powiększyć sloty

• Lubię to! 3
Opublikowano

Auto otwieranie cell, pomysł świetny, lecz pewnie nie łatwo coś takiego jest zrobić, pod względem technicznym.

Freezowanie na ustalolony czas, nie ma z tym problemu, wystarczy wpisać jedną komendę i wszyscy mają freeza (no może nie wszyscy ;D), a jak by to miało być to i tak trzeba wpisać komendę żeby to uruchomiić w danej rundzie.

(.@&*%$@% mam nadzieję ze nie poplątałem i wszyscy zrozumieli &@%$;D

Lagi i cofki mogą być spowodowane tym iż mapy jb nie należą do małych, a same modele jak ich ilość nie wymagają wiele (tym bardziej że domyśle modele są bardziej złożone niż te dodatkowe.

Opublikowano

1. 40 Sekund to może mało ja bym dał minute bo często trzeba ogarnąc jakis secret albo poprostu coś się tłumaczy.

2. Autofreeze na chowanym fajna sprawa.

3. Modele czasami klatkuja nie wiem jak u was ;p nie bede się wypowiadał na temat zmiany modeli ponieważ nie mam zdania

4. Po co te sloty jak jeszcze nie widziałem serwera pełnego ;p

Ale przyda się kamizelka dla CT(na jednej mapie się dodaje automatycznie) ponieważ gdy jakiś VIP z T się zbuntuje to ma 150 hp + kevlar a CT ma 100 hp i występuje aimpunch[aim pałcz] (nie wiem jak to poprawnie sie pisze) jest to efekt gdy nie mamy kevlaru i ktoś do nas strzela to celownik lata.

Dodajcie nowe mapki ;p

• Donator
Opublikowano

Może faktycznie sloty nie są aż tak bardzo potrzebne, ponieważ tylko raz widziałem na serverze 21 osób.

Opublikowano

Na serwerze obecnie są 32 sloty?? GT u góry tak pokazuje. No na serwerze w godzinach szczytu gra 16-18 osób więc jeszcze spokojnie ;]

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.