Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: rEmi / wtedy "g"

Nick admina banującego: Varaug

Data/Mapa: 12.03.2016 - 21:10:54 DD2

IP/SteamID:  5.172.232.237

Serwer (mod): DD2

Opis sytuacji: Więc ta sytuacja może wyglądać bardzo dziwnie. Jeszcze dziś nie miałem neta więc grałem sb z botami a nudów. Nie wiem czemu, ale grałem z botami na nicku "g". Może chciałem się poczuć jak pro czy coś xd. Ale do rzeczy. Gdy wbiłem na serwer ZMIENIŁEM nick na rEmi. Chwile potem zresetowałem cs'a, ponieważ miałem laga i nic nie mogłem zrobić. No i znów wbijam, gram i patrze, że mam nick g. (Nie mam pojęcia jakim cudem, skoro zmieniałem. Być może to przez lag.) Gdy zobaczyłem, że gram na nicku g od razu wyszedłem z serwa i zmieniłem nick na rEmi. Gdy wbiłem ponownie na serwer, od razu zobaczyłem banika za podszywkę. Czy mógłbym prosić o UB? :)

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: '37" "podszywka pod admina"'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1442010771'
[AMXBans] Your IP: '5.172.232.237'
[AMXBans] =======================================

Opublikowano

no może rzeczywiście długość bana przesadzona ale nie tylko ja takie bany za podszywki dawałem. tutaj remi miał trochę pecha bo praktycznie wszedłem na serwer na jakieś 3 minuty żeby zobaczyć czy ok wszystko i czy są jacyś admini no i patrze podszywka to dałem bana ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.