Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem mocno zażenowany jak toczy się sprawa wyżej wymienionego vipa na serwerze. Administratorzy serwera domagają się zmiany, jak i również gracze. Na ten temat wypowiedział się Emrah, Neosek, Xinox, Vinix i inni. Co ma znaczyć wypowiedź rydzyka:"Temat byl juz poruszany, vip bez zmian." Czy temat vipa ma zależeć tylko od niego?

Opublikowano

Dodam jeszcze, że problem z choke nadal nie został naprawiony, mimo iż problemy z nim trwają już od ponad 3 miesięcy.

Opublikowano

Pisałem juz wczesniej, nie ma takiej opcji aby VIP posiadał tylko 105HP bez dodatkowych przywilejów. 105HP i dodatkowe HP za Kill oraz 105 HP i panel wyborem broni odpada, bo wtedy dopiero byłoby niezadowolenie graczy. Zaproponuj cos sensownego a nie ciagle to samo "zabrac 5hp bo nie moge zabić na hita"

Opublikowano

Przecież VIP ma coś więcej niż tylko to idealnie zbalansowane 110 hp. Jest slot i jest również możliwość w rundzie pistoletowej zagrania z wszystkimi granatami kevlarem+hełmem, oraz p250 jeśli sie nie myle. Uważam, że te obie rzeczy sprawiają, iż normalny gracz nie ma nic do powiedzenia przeciwko vipowi, któremu strzelić musi 3 hsy w głowe np. z glocka, aby go zabić. NO BEZ PRZESADY. Nie grasz na serwerze to daj się wypowiedzieć innym adminom serwera, którzy spędzają tam zdecydowanie więcej czasu.

Opublikowano

Co mi ze złożenia innej propozycji, jeżeli i tak wejdziesz na forum i napiszesz, że zostaje po staremu i zamkniesz temat?

Opublikowano

Rydzyk, widzisz ze po raz kolejny gracze upomnaja sie o zmiany, a ty mimo wszystko upierasz się, że jest dobrze. My jednak gramy na tym serwerze codziennie i słyszymy co gracze mówią.

Jeśli już tak bardzo to 5hp mniej, cię boli i chcesz coś za coś, to proponuje, dać mu nie zwykły kewlar, ale z hełmem.

Jeśli chodzi o wypowiedzi hapaza to popieram w 100%, tym choke tez chyba sprawa utknęła

Opublikowano

Dawajcie mi więcej tych ostrzeżeń, bo to od tego przecież jesteście, nie od dyskusji na temat działania serwera. Po paru ostrzeżeniach dostane bana czy jak to się nazywa i nie będziecie musieli zajmować się wymyślaniem wymówek jak zostawić waszego ukochanego vipka w grze.

Opublikowano

Chociaż hapaz i część csgo dd2 stoi po mojej stronie. zamknięcie tematu było trochę szybkie. Pozytywnie wypowiedziały się 3os. liczyłem na więcej a tu z automatu po może 3-4h (na oko) temat został zamknięty.

Skończyłem swoją wypowiedź. Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Żeby cie nie obrazić... hmm sprawdź sobie mój zamknięty temat to zrozumiesz.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja proponuje aby zrobić ankietę, ponownie z kilkoma propozycjami udogodnień dla vipa. Ja mogę coś takiego zrobić, dać 7 dni na głosowanie, i wtedy się wszystko rozwiąże. Co wy na to ?

Opublikowano

Szybko Ci sie zdanie zmienia ;)

Mam nadzieję ze tym razem propozycję będą bardziej rozsądne.

Ja chce jak najlepiej, dzisiaj porozmawiam z Rydzem albo z Dudnesem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.