Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że drugie podanie na admina można pisać raz na 5 dni, lecz postanowiłem napisać jeszcze raz z powodu kilku nieporozumień :)

A więc, co do tego, co napisał Towar Pierwszy Sort, zgadzam się z jednym - jestem uciążliwy dla niego, ponieważ zawsze on ma do mnie jakiś problem, co się wiąże z tym, że ja mam do niego. Z innymi Adminami tego servera nie miałem takich problemów :) Konto nie zostało stworzone tylko i wyłącznie do podania, lecz pisałem kilka skarg na Towar Pierwszy Sort, gdyż uznałem, że faworyzuje graczy. Konto STEAM zostało kupione, jest permamentny ban z powodu oszustwa ( tak piszę gdy wchodzę na CS:GO.

Nick:Wajd@
Imię:Kevin
Staż na serwerze:2 miesiące
Doświadczenie:Miałem własny server only DD2 kilka miesięcy oraz administratora na pewnym serverze również only DD2.
Znajomość sourcemoda [0/8]:5/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:W ciągu tygodnia 2-4h, w weekendy 2-10h.
Dlaczego Ty?:Poświęcam w miarę dużo czasu na grę, jestem zawsze chętny do pomocy innym graczom, głupio zabrzmi, ale mogę płacić miesięczne składki na server ( tak jak pisało bodajże w wymaganiach) zawsze się staram dojść do porozumienia z innymi adminami/graczami, co nie zawsze się udaje, a co najważniejsze nie faworyzuje graczy :) Myślę, że powinienem dostać jedną szansę, przynajmniej na okres próbny :) Liczę na szybkie oraz poważne rozpatrzenie podania.
Kontakt:517326368
SID:STEAM_0:0:61698254
Akceptujesz regulamin admina?:Tak
Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.