Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Sati

Nick admina banującego: g

Data/Mapa:css_cache

IP/SteamID: 37.152.18.148

Serwer (mod):CS:GO

Opis sytuacji:Witam z tej strony Sati aktualny właściciel konta.Chciałbym się odwołać od bana ponieważ niedawno tzn.: 3/4 dni temu ktoś zgadł pin do mojego ((podał go na tle serwera)) konta a z tego powodu,że nie posiadam steama łatwo wejść na mój nick.Od 2 dni nie grałem na tym serwerze także dopiero dzisiaj dowiedziałem się że mam bana.

I jeszcze jedna sprawa potarły mnie słuchy że poskarżył się tu gracz o nicku Akai5312.Widziałem te wszystkie ss.y ostatnie wpisy tzn. wulgaryzmy nie należały do mnie a ta reszta to były (koleżeńskie wyzwiska) może ten kolega który złożył skargę nie wie co to koleżeństwo ale wszyscy gracze którym pisałem takie obraźliwe słowa na pewno wypowiedzą się na moją korzyść bo wiedzą jaki jestem i tolerują to a ten gracz który tego nie rozumie tak jak  Akai5312 który robi niepotrzebną aferę o nic powinien się w ogóle nie wypowiadać.Wracając do tych obelg których nie pamiętam jak wyżej napisałem ktoś wchodził na mój nick (Sati) mogło to być spowodowane tym  :) .

Serdecznie pozdrawiam i proszę o anulowanie mojego bana (chciałbym przeprosić za niepotrzebny kłopot)

Sati My Bro  :)

Wycinek z konsoli:...

Opublikowano

Na wstępie chce zaznaczyć jeżeli post będzie zawadzał iż nie w tym dziale proszę go usunąć bez dawania ostrzeżenia lecz mam coś ważnego do przekazania

Zgłoszenia na temat wyzwisk i wulgaryzmów jak najbardziej na miejscu nie raz byłem światkiem gdy klniesz jak szewc z byle powodu i obrażasz graczy nie w trybie koleżeńskim tylko obrażasz ich bo albo cię zabili albo mają inne zdanie niż ty. To tyle jeśli chodzi o wulgaryzmy. Teraz chce coś powiedzieć na temat bana którego dostałeś widziałem demo oglądałem je 2 razy od 19.30 na demku gdy wychodzisz na środek przez garaż i spotykasz model on ucieka w prawą stronę twój celownik go goni jak typowy AB a po tym od razy na spect i że to idziesz na szlugę. Tak czy inaczej masz zmienne IP i w tym momencie masz marne szanse się z tego wybronić bo dodatkowo wszedłeś na aktywnym mając bana na 1 tydzień za przekleństwa.

PS. Tak na marginesie przy kodzie pin w cs go mod jest ponad 10 tysięcy wariacji więc kit pod tytułem kradzież konta to słaba wymówka.

Opublikowano

jakoś się nie skarżyłeś, ze ktoś ci się włamał na konto ;)

twój steam ID 0:0:1488144550 i tylko ten sid jest w amxbans, także bana dostałeś na ten sid a nie inny 

Napisano 08 luty 2016 - 18:08

No to co że obrażałem ale na tydzień ??? to jest Nienormalne każdego ponoszą emocje -.- Pozdrawiam

pozdro ;)

ten gracz który tego nie rozumie tak jak  Akai5312 który robi niepotrzebną aferę o nic powinien się w ogóle nie wypowiadać.

Wycinek z konsoli:...

afera o nic ??

1. http://www41.zippyshare.com/v/sJZxxbeK/file.html

2. http://www41.zippyshare.com/v/qIus5q63/file.html

3. http://www41.zippyshare.com/v/dicJwMAM/file.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.