Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Pacyfikator

Nick oskarżonego: Grochu

Przebieg sytuacji: Kolejny raz dostalem bana na 30 min. za mikro. Nie łamalem regulaminu, nie obrazalem nikogo, nie wydzieralem sie i nie robilem innych patologicznych rzeczy, po za tym mam grubo ponad 16 i tu moje czemu gdy ja powiem np. 'Są na a" lub cos takiego dostaje bana a inni pieprza glupoty przez 5 min i nie maja z tego żadnych konsekwencji. Dodatkowo gdy raz mnie ostrzegl powiedzialem "dobra zamkne sie" nic juz nie powiedzialem i dostalem za 30 sekund bana.

Czego oczekujesz: Oczekuje zmiany zachowania admina, lub degradacje nie moze byc tak ze ktos banuje bez powodu.

Opublikowano

Witam Pana serdecznie,

1.sprawa nie chodzi o to czy masz 16 czy nie

2.Używasz jakiegoś syntezatora który przeszkadza zarówno adminom jak i graczom,piszą na u@ "wyrzuć tego cyborga" itp itd

3.dla twojej wiadomości nawet nikt nie rozumie co ty tam mówisz przez ten syntezator bo jest to w ogóle nie zrozumiałe.

4.nikomu za free bana nie daję bo i nie mogę

5.wchodzisz mniej więcej co drugi dzień i jest ta sama sytuacja piszą ludzie na u@ zwracam Ci uwagę raz drugi przez mikrofon,później pisze ci na ekranie bo nie wiem czy masz słuchawki wgl żeby to do Ciebie dotarło,nic to nie daje to kickuje,wchodzisz i to samo banuje na 5minut z powodem "mikro" lub "wyłącz syntezator" wchodzisz po 5 minutach i dalej to samo więc długośc bana wzrasta aż przestajesz grać w dany dzień.

6.jeżeli nie wiesz o czym mówię wejdz gdziekolwiek na test mikrofonu i w nagraniu wypowiedz zdanie,zawołaj drugą osobę żeby rozszyfrowała co powiedziałeś.wątpie żeby dała radę.

Pozdrawiam Grochu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.