Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no cześć ;) Mam taką małą propozycję, a mianowicie, ustawienie auto kick'a np 30 sek. po starcie. Czasem jest tak, że admina nie ma na serwerze, a taki typowy bob potrafi stanąć na respie i blokować spota/przedłużać grę. Denerwujące jest to trochę jak musimy oglądać ostatniego afk'a na spawnie i czekać aż go zabiją. Jeśli takie coś już jest to proszę o usunięcie/zablokowanie tego tematu i z góry sorry :)

Opublikowano

Jestem na nie . A co jeżeli ktoś ruszył by się w ciągu 31 s. Wtedy przeszkadzało by to adminom siedzącym na spekcie i patrzą na jakiegoś kolesia i ich wywala .

Opublikowano

Bo admini są tak często na tym serwerze...tylu ich jest a rzadko kto wbija. Najczęściej jest Vinix i Traker, reszta to nie wiadomo gdzie. A jak nie ma adminów to co mamy zrobić?

Opublikowano

Kolego twierdzisz że adminów nie ma? Prawie zawsze jest jakiś admin na serwerze. Może oprócz godzin 23/24, wiem wtedy jest najwięcej dzieci krzyczących spamujących a także haxy.

A tak w ogóle każdy ma swoje życie prywatne nie tylko serwer.

Proponuje dodać graczom vote kicka.

Opublikowano

ShaQu powiem tyle od kilku dni ludzie takie rzeczy zgłaszają na u@. Chociaż ze wcześniej tego nie robili wystarczy powiedzieć im i tyle.

Opublikowano

Jakoś od kilku dni tu jestem i tylko dwa razy widziałem jak admin wykopał afk'a. W dodatku w godzinach wieczornych/nocy ten plugin będzie dobrze się sprawował. Nie rozumiem o co tyle szumy? Fakt, gracze na tym serwerze nie ogarniają za mocno (nie wszyscy) ale ruszać się ruszają, chodzić chodzą więc im to nie zaszkodzi, a jeśli już to dostaną tylko komunikat żeby się ruszył. I kto tu mówi o vote kick? Ktoś o tym wspomniał? Nie. Tu rozchodzi się tylko o auto kick afk'ów.

Opublikowano

Wiem, wiem jak juz powiedziałem w godzinach wieczornych typu 23/24 nie ma adminów. Wiem że niektórzy gracze nie wiedzą że jest takie coś jak U@, lecz zawsze znajdzie się chociaż 1 taki gracz który ogarnia.

Opublikowano

Przepraszam bardzo najczęściej z tego co zauważyłem jestem ja, traker i vinix. Jestem na nie. Admini sa bardzo czesto na serwerze a poza tym auto kick mógłby być denerwujący dla graczy jak i adminów.

Dziękuję, pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.