Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: OpA^^

Nick oskarżonego: Synek

IP lub SID oskarżonego: Nie podano

Przebieg sytuacji: A więc tak we wtorek mój kolega wygrał dla mnie duszka i powiedział że następnego dnia go dostane a synek drugiego dnia specjalnie dał zabawe i jeszcze mi wmawiał że mam duszka oraz powiedział do mnie zamknij pysk Jaypok potwierdzi, następnego dnia był Killday Synek nie otworzył cel i kd był w celach. Powiedział do niego Ciemna istoto czemu nie otworzyłaś cel a synek nagrodził mnie banem na 1h. 

Dowody: HLTV się raczej nagrało :)

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale wyglądało to trochę inaczej. Miałeś duszka, ale zbugowałeś to życzenie. Tzn. Zabiłeś mnie a potem wziąłeś duszka, ja nie dając Ci bana a mógłbym w tej sytuacji  w następnej rundzie podzieliłem was na 2 drużyny - co mi to dało? A no straciłeś duszka i zabiłem Cię za to, że się ruszałeś na bezruchu i za to, że zbugowałeś życzenie jeszcze raz przypominając, że mógłbym dać Ci za to bana. I nie była to zabawa tak jak piszesz tylko podzielenie graczy. Obejrzyj demo zanim zaczniesz cokolwiek pisać jeśli pamięć w wieku 13 lat Cię już zawodzi :) Tak, następnego dnia był KD i nie otworzyłem cel bo się zagadałem ale potem zostały one otwarte więc kto się kampił mógł uciec, przypominając Ci, że powinny one otworzyć się same więc mogłem pozwolić sobie na 1 min afk podczas waszego trwania KD :P Nieee to nie była ciemna istoto to było coś innego a mianowicie "debilu" - nie jest to 1 raz gdy tak wyrażasz się do innych graczy, do Ct ale tym razem doigrałeś się bana. Tak, bana masz za całość obrazę nie tylko mnie przez całą mapę jak i wyzwiska innych. HTLV nie nagrywa głosu a szkoda... To tylko 1h mogłeś więcej więc spokorniej trochę. A i UB na CT nie dostaniesz bo masz 13 bez mutacji :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.