KOLES_GIT Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Witam, no więc tak jak w temacie, dodawajcie zdjęcia i jakiś mały opis też mile widziany :) Także ja zaczne ;) Golf IV 1.6 98r. 101KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Golf 4 full bajera widzę... Szkoda, że teraz ten pomysł zmieniłem felgi na zimowe i moja bryczka już tak się nie prezentuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArK_PatoGamer Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 no fajny fajny :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale ważne, że zadbany i jezdzi :D Fiat Siena HL 1.6 103km. 1998r, w rodzinie od 13lat. http://zapodaj.net/f044f5c78586b.jpg.html W tym roku została pospawana i połatana podłoga oraz zabezpieczona przed korozją. Również też progi boczne zostały wymienione ze względu na postępującą korozje. Wymienione również zawieszenie przednie na sztywniejsze, amortyzatory KAYABA (sztywniejsze od oryginałów co daje lepszą przyczepność w zakrętach), dużo części zawieszenia wymienione jak tuleje, wahacze itp, itd. Car audio na razie bez większego polotu, radio LG LCF 600 UR z dwoma głośnikami z przodu BLAUPUNKT GT SERIES (modelu nie pamiętam), no i wygłuszone całe drzwi. Plany na wiosnę to włożenie do tyłu również amortyzatorów KAYABA, obniżenie całego zawieszenia o 5cm oraz włożenie felg 15" z niskoprofilową oponą. W silniku zrobić układ dolotowy na sportowy, wymienić kolektor na 4-2-1 i zrobił układ przelotowy na czysty z tłumikiem rurowym i na końcu z tłumikiem końcowym (zestaw kupiony, czeka na wiosnę). Car Audio, na pewno przyjdzie zwrotnica, wzmacniacz, tweety i 2x głośnik z tyłu i tuba do bagażnika. To chyba na razie tyle :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARTYNKA ^_^ Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Hehe kolega u góry dobrze napisał nie ważne jak wygląda ważne że jeździ i działa :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 A ja zbieram na Audi A3 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 A ja zbieram na Audi A3 xD Jaki rocznik, silnik, wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 BMW jest okey :) Na takie zbieram, porshe xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zamek Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts