Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no więc tak jak w temacie, dodawajcie zdjęcia i jakiś mały opis też mile widziany :)

Także ja zaczne ;)

169oj6w.jpg

Golf IV 1.6 98r. 101KM

Opublikowano

Golf 4 full bajera widzę...

Szkoda, że teraz ten pomysł zmieniłem felgi na zimowe i moja bryczka już tak się nie prezentuje

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale ważne, że zadbany i jezdzi :D

Fiat Siena HL 1.6 103km. 1998r, w rodzinie od 13lat.

http://zapodaj.net/f044f5c78586b.jpg.html

W tym roku została pospawana i połatana podłoga oraz zabezpieczona przed korozją. Również też progi boczne zostały wymienione ze względu na postępującą korozje. Wymienione również zawieszenie przednie na sztywniejsze, amortyzatory KAYABA (sztywniejsze od oryginałów co daje lepszą przyczepność w zakrętach), dużo części zawieszenia wymienione jak tuleje, wahacze itp, itd. Car audio na razie bez większego polotu, radio LG LCF 600 UR z dwoma głośnikami z przodu BLAUPUNKT GT SERIES (modelu nie pamiętam), no i wygłuszone całe drzwi.

Plany na wiosnę to włożenie do tyłu również amortyzatorów KAYABA, obniżenie całego zawieszenia o 5cm oraz włożenie felg 15" z niskoprofilową oponą. W silniku zrobić układ dolotowy na sportowy, wymienić kolektor na 4-2-1 i zrobił układ przelotowy na czysty z tłumikiem rurowym i na końcu z tłumikiem końcowym (zestaw kupiony, czeka na wiosnę). Car Audio, na pewno przyjdzie zwrotnica, wzmacniacz, tweety i 2x głośnik z tyłu i tuba do bagażnika. To chyba na razie tyle :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.