Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Domestos

Fajna reklama sieci +szukam ogarniętych ludzi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pomysł założyć gildie na metin2 serwer Revastion.pl wystartował 3dni temu Serwer [Easy/PVP]   Mpc Prezka:http://www.mpcforum.pl/topic/1516585-revastionpl-dedyk-easypvp/

i tak jak mówiłem mam pomysł założyć gildie o nazwie "KatujemyEu"  

;D fajna reklama sieci 

jak ktoś by chciał pograć to zapraszam serwer izi (tylko ogarów nie noobków częste wojny) dodam od siebie że gram z rl'ami od wczoraj i serwer izi eq bonuje się perfy 5min all itemy max :D 60sr mi wbiło w 3min

kto ogarnia metka itd to pisać pod postem ciepnę odrazu ulepy na eq pvp i pdki do expa itd. :)

Opublikowano

Nie będę owijal w bawełnę, że żałuję mojego tak w twoim podaniu. W dodatku ze serwer stoi pusty to piszecie jakieś beznadziejne tematy, z beznadziejnymi "reklamami" A ty sam nie przestrzegają własnego regulaminu.. Serwer miał być full A tu nawet nie ma 1/4 graczy na nim nim szczytowych godzinach.

Koleś serwer smigał po 15osób+ do kiedy Pan "Vena" nie zjebał serwer'a i był off przez 3dni i gracze uciekli :)  więc ja na to tera leje nie będę znowu tyle reklamować co reklamowałem tylko on.

po 2. to jest temat metin2 dla tego napisałem posta bo zawsze to jest jakaś reklama :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.