Bacu Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Nick oskarżyciela:?Budowniczy#BartuśNick oskarżonego:lubie pizzeIP lub SID oskarżonego:STEAM_0:0:161504935Przebieg sytuacji:A wiec tak grałem sb tak o godzinie 23-24 aż tu nagle gościu wbił a zaczął strzelać nieźle banie, na początku to zignorowałem ale później jak sb jak mierzy w te ściany odrazu zacząłem sprawdzić jego profil a tu niespodziewane rzeczy profil prywatny a na jego profilu cs go 2 poziom ;dDowody: ludzie z serwera ;d Nick oskarżyciela:?Budowniczy#BartuśNick oskarżonego: elmoIP lub SID oskarżonego:STEAM_0:0:158961565Przebieg sytuacji: tak jak na górze tak samo było tylko że ten ma 72h gry i ten nie patrzył jak grać tylko banie , scany itdDowody: ludzię xd Myślę że administracja zbanuje ich ;D Dzięki i pjona ;p
Klon Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Zbadam sprawę, jeżeli ci osobnicy zjawią się ponownie na serwerze.
NeOsEk Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Tak jak klon powiedział administracja serwera sprawdzimy ich .Gdybyś ich widzial to napisz do kogoś z administracji. Sprawdzimy to poprzez GOTV jeżeli nagrało. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts