Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin strażnika

- Strażnik ma zakaz "przekręcania" słów w zabawie. Np. Ostatnia Reakcja - Podskocznia
 Tylko do tego mogę się odnieść aby ten pod punkt został usunięty z regulaminu ponieważzawsze można było takie coś stosować w ramach sprawdzenia czy więźniowie słuchają

Inne

Tu można by było dodać dla tych co nie wiedzą żę na Bezruchu do odwołania nie można bić, skakać, kucać

• Donator
Opublikowano

Co to pierwszego jestem na za, a co do drugiego to tylko bezruch do odłowania, chodzi o to by nie wykonywać innych ruchów oprócz odwracania się tak? Raz jak wiem zostałem zabity nie zgodnie z poleceniem, na mapie jail_pyramid, gdzie mialiśmy być maksymalnie pod tylnią ścianą, a tam trzeba na kucaku być, z powodu że ściany sa pochyłe i inaczej się nie da, tyle z mojej strony :)

• Legenda
Opublikowano

Pierwszy punkt w regulaminie został usunięty, co do bezruchu to powinien być ze bezruch do odwołania i nie można skakać ruszać się używać emocji/czapek więc wypowiadajcie się czy takie coś wprowadzić.

Opublikowano

Czy nie można słów " bezruch do odwołania " zastąpić totalnym bezruchem? 

Bezruch - robisz wszystko po za chodzeniem i następne polecenie ( chyba? ) odwołuje bo przecież nie do odwołania :v

a Totalny bezruch bardziej nawet "nowych" graczy nakierowywuje co i jak

sam się dałem złapać bo na bezruchu nie do odwołania robie co chce a na bezruchu do odwołania już nie :v 

odwołanie a nie odwołanie (chyba?) powinno sygnalizować czy następne polecenie odwoła poprzednie czy też nie .

Opublikowano

Z tego co wiem na totalnym bezruchu nie można nawet myszką ruszać , jestem przeciwny wprowadzeniu totalnego bezruchu.Aktulanie na większości JB jest tylko bezruch do odwołania (nie ma totalnego) .

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak "totalny bezruch" jest "bezruch do odwołania" na którym nie można skakać, kucać, bić pięścią. Różnie się on tym, że na zwykłym bezruchu można właśnie skakać, kucać, bić pięścią. Co do czapek to lotto bo ciałem nie ruszasz czapka się "pojawia" i "znika" :D

PS. Kacu nauczysz się mówić bezruch do odwołania :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.