Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Witam wszystkich, mam tu parę uwag, które powinny być poruszone, ponieważ przydałoby się poprawić co nieco, postaram się sprecyzować moje uwagi, a oto poszczególne z nich:
-Zabawa chowany, gdzie więźniowie nic nie widzą, gdzie i jak idą, co utrudnia się w schowaniu, a powinna być wtedy kiedy już po określonym czasie się wszyscy schowają, a strażnik zacznie szukać.
-Wnoszę o dodanie do regulaminu by podczas zabaw był zakaz użwania pojazdów, jeśli są na mapach, ponieważ umożliwia to szybsze poruszanie się, albo można kogoś rozjechać.
-Na zabawach kaczki, ganiany jeśli strażnicy nie zdąrzą zabić więźniów w określonym czasie, albo chowanym gdzie nie zdąrzyliby znaleźć wszystkich więźniów, powinni zostać zabici, by uniknąć jakiś zbugowań oraz nie tracić czasu.
-Na zabawach AWP Day, Dzieci wojny, Ganiany, Kaczki, KillDay, Wojny gangów, Zbijak, Paintball powinno być ograniczenie kampienia do 20-30 sek, jeśli osoba dalej kampi, to powinnien być sleyany przez admina.
-Wydłużyć czas rundy do 6-7 minut, a natomiast czas mapy do 30 minut, ponieważ moim zdaniem za mało na jedną mapę.
-Strażnik powinnien mieć minutę do dania poleceń więźniom i najlepiej powtórzyć chociaż raz polecenia!
Narazie to wszystko ode mnie, czekam na opinie innych! :)
Pozdrawiam, Elo, Cześć!

• Legenda
Opublikowano

Hej Pierniczku

Czas mapy wydłużony i rundy takze, co do zabaw one są tak stworzone czyt. chowany ze ma być ciemno i jak się chowasz zeby było utrudnienie.

Co do pojazdów to będzie wprowadzony zakaz i w sprawie kampienia też.

• Lubię to! 2
Opublikowano

CO do chowanego, to nie jest On poprawny, ponieważ powinno być tak że strażnik nie powinien widzieć kto gdzie się chowa, dla mnie za mało ciemno jest + roundsound wgrałabym na temat chowanego jak się chowa mogę znaleźć! :) Dokładnie Strażnik, powinien mieć min. minutę czasu na wydanie poleceń, jeżeli ktoś nie zrozumie i napisze, żeby powtórzyć to wypadałoby, na zabawach do minuty max można kampić tutaj można dać informację na ten temat, jeżeli nie to poprzez kampienie może być że samo daje slay, do regulaminu będą te podpunkty dodane, dziękujemy za wszelką uwagę.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Minuta kampienia to zadługo raczej, narzekanie by było za duże!

• Donator
Opublikowano

Mam jeszcze jedną uwagę! Zakaz leczenia się na zabawach! :)

• Właściciel
Opublikowano

Większości twoich propozycji jest już w regulaminie :)

- Zakaz używania pojazdów podczas zabaw.

- Podczas zabaw gdzie zostanie co najmniej 2 więźniów strażnik ma obowiązek wydać polecenia i kontynuować rundę jak w normalnym dniu.

- Kampienie jest ograniczone do 30sec, później slay przez Admina.

- Czas zmienił Developer.

Strażnik musi wydać polecenia / rozpocząć zabawe do 0:45sec od rozpoczęcia rundy.

- Z chowanym moim zdaniem powinno tak zostać, że nawet więzień ma ciemność.

• Donator
Opublikowano

Tylko że strażnik powinnien mieć utrudnione szukanie po przez właśnie ciemność, a my tylko się chowamy, a często się nie wie gdzie idzie, ponieważ nie mamy jak oświetlić sobie drogę :D

• Legenda
Opublikowano

Na chowanym jest  ciemność gdyż vip i svip tzw. gangster i mafioza mają noktowizor i mają ułatiwienie a normalni gracze mają ciemność.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.