Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość < Klaudia >

Opinie o Klaudynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@< Klaudia >. jest osobą bardzo towarzyską, która nadaje non stop na ts'ie przyjemny głos ma najlepsza z najlepszych <3 Po za tym jest zboczona, kochana, tolerancyjna, poukładana, bot nad botami a tak wgl jedyna w swoim rodzaju nie do przebicia i love you! :D ♥

Opublikowano

Co ja mogę powiedzieć zbytnio cb nie znam ale coś tam wiem zboczona , spoczko, ogarnięta, pomocna ,i nie lubisz Developera.

Opublikowano

Chętna do zboczonych rozmów, tolerancyjna, miła. (Podobno ma mieć trójkąt z Developerem XDDD)

Co do 1 prawda, z tym trójkątem to nie wiem :D

Mega pozytywna.

• Donator
Opublikowano

Fajna, pozytywna dziewczyna :) Wesoła, miła, pomocna, wyrozumiała ^_^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znam Jej długo, ale śmiało mogę powiedzieć, że Klaudia to bardzo miła osoba.

Jest wesoła, pomocna. Zawsze się słucha :D (przynajmniej ja tak miałem do tej pory).

A na koniec to zawsze dropnie Awp jak się Ją ładnie poprosi :)

Opublikowano

Mega pozytywna osoba, zawsze uśmiechnięta, śliczny głos :-* :D Katuje wszystkich jak leci, kupuje mi bronie jak bieduje Xd ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, po naszej rozmowie jesteś ordynarna, nie umiesz się zachować jak przystało na Admina DD2 :) Za moich czasów była kultura, żarty żartami, ale nie było żadnych wyzwisk ani niczego takiego, żadnych tekstów jakimi rzuciłaś do mnie niepytana na tsie :) Więc opinie u mnie wyrobiłaś sobie jednozdaniową w skrócie "Chamstwo, dziecinność i prostactwo" :) pozdrawiam.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Klaudia :o Mój wiek :) Młoda Dupa :*

Fajna, Wesoła, Zboczona, Lubi Trójkąty :) , Sympatyczna, Śliczny-Sweetaśny Głos, Zabawna, No jednym słowem :* Zmysłowa Kobieta

Cornea donna sensuale
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klaudynka ! <3

Miła, śliczna oraz pozytywna dziewczyna. Osoba z którą zawsze można pogadać o wszystkim, kulturalna oraz zaufana. Od pewnego czasu mało na teamspeak'u i to mi się nie podoba ! :D

Bocik na DD2 tak jak ja <3 :* !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sympatyczna, urocza, pozytywnie zakręcona, mała maniaczka Cs'a :D (pomijam to, że troszkę lami :D) Wedle mojej opinii, idealna kandydatka na żonę xD 

• Donator
Opublikowano

Klaudynko, jestes bardzo mila, masz poczucie humoru, jestes szczera , tak trzymaj nie zmieniaj sie ;)
Ps. Zajebiscie mi sie z Toba gra :D Daje okejke :D 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.