Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: strusiusiusiu

Nick admina banującego: WiewiurPL

Data/Mapa: 14.02.2016 / de_westwood

IP/SteamID: STEAM_0:0:29147741 / 46.22.171.19

Serwer (mod): PokeMOD

Opis sytuacji: Gramy na Westwoodzie w parę osób chyba 5, po czym Wiewiur powiedział że mnie obserwuje ( Zaśmiałem się), dodał że mam 13 lat i coś jeszcze i dostał głowę albo dwie i dał bana bez ss'ow, bez żadnego dowodu (Proszę o upomnienie czy coś dla tego admina). Pozdrawiam tego admina :)

Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: WiewiurPL

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Reason: 'aim '

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29147741'

[AMXBans] Your IP: '46.22.171.19'

[AMXBans] ===============================================

P.S. Całą sytuację z niby aimem można obejrzeć na HLTV Pokemod mapa westwood +/- 17:08

@@Edit Drugi admin który mnie nie lubi, i za pewne żadnego dowodu nie pokaże tutaj. ( nie wiem dlaczego takie osoby mają adminów na serwerach )

@@EDIT2 

Ile czasu admin ma na wrzucenie dowodów ? i po jakim czasie mogę się spodziewać Unbana ? 

Opublikowano

Wstawiam demko z mapy na której razem graliśmy z Wiewiurem. ( Nawet na spect'cie nie był, żeby coś sprawdzić ŚMIECHU WARTE )

P.S. Trochę mi zależy na czasie, bo jednak mam vipa na tym serwerze i chciałbym sobie pograć trochę + jest weekend i się nudzi :X

@EDIT emeryt łap płaczku i wiecej na specta uciekaj jak gramy :) Poza tym masz HLTV jeżeli Ci coś nie odpowiada, ale mam nagrane to i wrzucam.

@@EDIT2

Demko dla płaczka, nie wiem czy Ci o to chodzi, ale masz.

HLTV-1602140458-de_westwood.dem.zip

west_demo.rar

Opublikowano

Na pewno wiewiór miał jakiś powód żeby wlepić Ci bana. Z tego co mówiłeś wczoraj nagrywasz każdy swój mecz. Proszę abyś dodał demko z mapy westwood do oceny kiedy "kontrolowałeś recoil ak". Było to wczoraj w godzinach 20-23

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.