Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Ja wżyciu bardzo dużo skanowałem na dust 2 oraz inferno gram 10 lat. Jak uważacie że mam wh czity czy cokolwiek to banujcie żal mi tych którzy uważają że gram na czitach a tak naprawdę to ciężko pracowałem na to żeby tak grać skanować i rzucać fleshe chciałem kimś być , się zapisać na turniej z kolegami bo mam w domu 5 komputerów i przychodzą ćwiczyć 2h dziennie. Tyle z mojej strony i pozdrawiam .   :mellow:

Czas leczy wszys­tko,wszys­tko oprócz prawdy.  :(                                                                        Źle mnie w złych ludzi tłumie,

Płaczę, a oni szydzą;

Mówię, nikt nie rozumie;

Widzę, oni nie widzą! 
╔\\/|░||▒▒▒▒|▓ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░I
╚/ |▒||░░░░░|▓____]. . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
/▓▓ |░||▒▒▒▒|▓ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
/▓▓▓▓I╚_//. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .                         
/▓▓▓▓/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .                                                                                                                                                                CZYTAJ I SŁUCHAJ MOŻE ZROZUMIESZ
I▓▓▓▓▓\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . GRASZ NA CZITACH MARNUJESZ ŻYCIE                                                                                           
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.