Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Mars.

Skarga.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak najpierw odniosę się do bana z "dupy" jeżeli chodzi Ci o tego http://scr.hu/76az/h0njd no to jesteś w błędzie jeżeli uważasz, że był on z "dupy" bo 2 rundy widziałem jak grał, był podejrzany o wh, pff miał wh także dostał SS. Jeżeli nie ma antySS będzie ładnie model widać więc nie wiem o co Ci chodzi, przekonasz się sam jeżeli wstawi SS. A poza tym sam na specta nie zszedłeś więc popatrz co ty robisz...  Co do 5 minutowego bana dla ciebie no to tak. Pisałeś na sayu: zamknij ryj - koleś miał nick "a zamknij ryj" mała różnica prawda? Ale dziwne było to, że ten gracz w ogóle ci nie odpisywał a co dziwniejsze pisałeś to po tym gdy ktoś odzywał się przez mikro - tak zbieg okoliczności. Brak kultury z twojej strony pisząc to na sayu bo to na prawdę wyglądało to jakbyś pisał do osób mówiących w danych momencie a nie do gracza, który miał jeszcze literką A przed nickiem. Gracz z takim nickiem nie powinien w ogóle grać ale to już inna sprawa. Mogę dostać to ostrzeżenie ale nie podobało mi się to co robiłeś jak i kilku innym graczom. ShaQu możesz przejrzeć logi zobaczysz :)

Opublikowano

Przypomnę Ci nick tego gracza: " a zamknij ryj "  ty pisałeś "zamknij ryj", "ZAMKNIJ RYJ" itd. Jeśli może niech wypowie się gracz "Szmal" dobrze nam znany był przy tym także wie jak było i wszystko  widział. Wiem, że nie masz tam admina i z tego powodu bardzo się cieszę XD ShaQu rób co chcesz, ja nie uważam żebym coś źle zrobił, źle odnosiłeś się na sayu, dosyć wulgarnie. Gdy dostałeś bana poprosiłem gracza " a zamknij ryj "  o zmianę nicku, żeby nie było takich sytuacji jak ta co może potwierdzić frezzu74.

Powiem teraz krótko: Ja  nie lubię ciebie, ty nie lubisz mnie. Obaj będziemy pisali na siebie skargi z byle powodu i obaj o tym znakomicie wiemy. Jeśli chcesz się w to bawić nie ma sprawy każdą napisaną skargą będziesz mnie motywował ;)

PS. Co do bansa ciekawy jestem kto z nas ma więcej przegranych godzin w miesiącu na naszym DD2 ja czy ty i jeszcze w jakich godzinach. Uwierz mi, że w godzinach nocnych (po 23) jest sporo czitów a do ludzi oszukujących nie mam szacunku czyli dla takiego potencjalnego czitera. Dlatego powody banów są takie a nie inne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.