Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko tu zwykły ziomek Patio :P

Nick: Patio

Imię: Maksymilian
Staż na serwerze: Niecałe 2 tyg ale myślę że z 50-60h przegrane mam :)
Doświadczenie: No ogólnie kiedyś nieźle no-live'iłem :P
Znajomość AMX [0/8]: 3/4 myślę że wszystko jest do nauczenia :)
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Kiedyś gdzieś przez chwilkę czy dwie :)
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Min. 2h dziennie, ale im więcej tym lepiej :) Zwykle siedzę (grubo)ponad dwie godziny :)
Dlaczego Ty?:
Dobre pytanie. -Bo piszę podanie :) (nie czuje jak rymuje)
Ogólnie znam Pokemod jak własną rękę, staż w cs mam dosyć spory, potrafię odróżnić haxa od pro czy też farta.
Chcę by graczom było na serwie o wiele przyjemniej, by nie latały haxiaki itp. itd. 

Jestem ogarnięty
Kontakt: skype, ts, ew. fb(dla adminów only) mogę założyć specjalnie gg (na steamie nie ma niestety możliwości skontaktowania się ze mną)
SID: STEAM_0:0:3817949
Akceptujesz regulamin admina?: Jasne, oprócz składki ;) przecież to ja wykonuje pracę, pilnuję porządku, pomagam graczom, wiec i tak macie już korzyść, przecież oferuję siebie oraz mój czas i twierdzę że to wystarczająco :) takie mam zdanie :)
Akceptujesz regulamin serwera?: Yyyyy, jaki regulamin? przecież nie ma regulaminu Poke ;p ogólne zasady znam i się do nich stosuję :) a jeżeli w przyszłości macie zamiar stworzyć regulamin poke to chętnie pomogę :)

OK, wzór wzorem ale tak, jak widzicie konto na forum jest tylko pod podanie(jak chcielibyście mnie na admina to, to się zmieni (forum zawsze można nadrobić) [aktywność, posty itd.] - bo przecież będzie musiało, będzie to zakres moich obowiązków[teraz nie jest]) oczywiście jest to mój duży "-" bo nie znacie mnie i pewnie chcielibyście mnie poznać :)(jak dacie mi szanse na zapoznanie się, myślę że nie będziecie żałować) a teraz prosto z mostu, kawa na ławę: Gdy gram na serwie są adminowie (obecnie najczęściej: KmN, Zaschniety i Magiczny, Toxera nie widać często ale wiadomo H@ ma też inne obowiązki [nie chce też oczywiście najeżdżać na nikogo że go gnie ma, jak wiadomo życie nie kończy się na CS :) ]) ale są czasy kiedy nie ma nikogo (też dosyć często się zdarza) i  jak wiadomo brak admina jest ucztą dla haxa :) Ogólnie dużo pomagam graczom nowym, nieogarniającym jak i tym z troszkę większym doświadczeniem ;p (wielu nawet się mnie pytało czy mam adma lub czy się o niego staram że tak pomagam, zawsze odpowiadałem że nie bo rzeczywiście nie starałem się aż do dziś :)[dzisiejsze hakersie apogeum mnie do tego zmusiło/przekonało]) mam nadzieję że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie :)

Pozdrawiam Patio

P.S.
Prosiłbym o ocenienie mnie i moich przede wszystkim przez osoby obecne na Poke :)

Edytowane przez Patio
Opublikowano

A ja jestem na nie :( Głównie z powodu kłamstwa w podaniu "potrafię rozróżnić haxa..." oskarżałeś i mnie i strusia o różne haxy... a wszystkie dowody wskazują na naszą niewinność, a Ty dalej swoje:) wiek i stim na +. Ale kłamstwo jest złe :( i mała aktywność na forum -.

Opublikowano

Ja osobiście jestem na tak, przede wszystkim ze względu na dużą aktywność na serwerze. Zawsze pomocny dla nowych graczy, myślę że przyda się taki admin.

Opublikowano

A ja jestem na nie :( Głównie z powodu kłamstwa w podaniu "potrafię rozróżnić haxa..." oskarżałeś i mnie i strusia o różne haxy... a wszystkie dowody wskazują na naszą niewinność, a Ty dalej swoje:) wiek i stim na +. Ale kłamstwo jest złe :( i mała aktywność na forum -.

jak dla mnie masz no-recoil(brak rozrzutu jak walisz po 5-6 baniek pod rząd) czego jak powszechnie wiadomo nie widać na ss'ach :) a na strusia mam demka które jeszcze muszę sprawdzić bo nie wiem czy widać na nich magiczne skany w głowę :)

ale to nie dział i temat na tą dyskusję :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.