Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Dzisiaj pisze do was z ciekawą propozycją, mianowicie tak jak w temacie, Nerf VIPa. Zapytacie: Dlaczego tak Cię to interesuje? To już wam odpowiadam. VIP posiada ciekawą funkcje dostawania pieniędzy na start i bonusów za zabójstwa itp . Moim zdaniem przy obecnym zestawieniu nie których naprawdę irytujących graczy z funkcją VIPa może to pogonić trochę graczy. Powoduje to niechęć do gry nie tylko mi ale większości osób , które przeważnie są codziennie na serwerze. Moja sugestia? Zmniejszyć przychody VIPa aby ograniczyć kupowanie nadmiernych ilości potionów. Czekam na wasze odpowiedzi, sugestie i propozycje i chętnie włączę się w dalszą dyskusję na ten temat. 

Pozdrawiam
Administrator PokeMod
KmN

Opublikowano

Na nie.Według mnie vip jest dobrze dopasowany na serwer.Ludzi z vipem za dużo nie ma także nie wiem na co narzekacie.Jedyne co jest do zmiany to ograniczenie potionow do 1 szt każdego rodzaju.

Opublikowano

Dobra ale taki ja czy KmN potrafimy sami zabić cały przeciwny team, dzięki temu że mamy kasę na poty itd. Dla mnie powinna być sama broń + kevlar i zestaw granatów + exp, kasę dostawać jak wszyscy, i zrobić max po 1 potionie każdego rodzaju.

Czyli jest za nerfić to ! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.