Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : KeisyD

Nick admina : Kanu

Skarga dotyczy : Admin zbanował mnie na 1h za "Skarge piszemy na www.Katujemy.eu" Proszę o zabranie admina temu graczowi , ponieważ nie wykonuje swoich obowiązków :)

Dziecko gadało przez pół godziny bez mutacji a on mówił , że jemu to nie przeszkadza ... Zgłaszałem , że specty powinny zejść na dół bo godziny nabijają a on powiedział : "nie będziesz mi życia układał " raszowali , to też nic nie robił więc powiedziałem , że złoże na niego skarge to dał mi tego bana ...

Dowody : Mam Ss'a

post-5080-0-64642100-1455188462_thumb.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak coś źle napisałem to sory bo ja wstawiam po mojemu xd sory już nie spamie

Tutaj masz podany wzór, do którego musisz się dostosować: http://katujemy.eu/index.php?/topic/149-wz%C3%B3r-skargi/

Jeszcze odniosę się do sytuacji, którą przedstawiłeś: 

Po primo: IMO nie powinno być kar, banów dla osób, które nie przeszły mutacji i gadają przez mikrofon. Nie róbmy z siebie dorosłych. 

Po secundo: Być może ja nie w temacie - ale od kiedy istnieją bany za rash na zwykłym onlyDD2? Przecież raszowanie to też pewna umiejętność, jedni potrafią to robić, a inni nie.

Po tertio: Co do spectów słuszna uwaga, więc też nie rozumiem bana, którego otrzymałeś. Do wyjaśnienia przez admina. 

Opublikowano

Witam gracz dostal bana z tego powodu iz nagminne  spamowanie na u@ gdzie wystarczy tylko raz napisac gracz ten spinal sie od samego rana mowil mi co mam robic jak ja dobrze wiem co domnie nalezy a pozatym jak jestem sam nie ogarne spamu od 31 osob 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.