Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: RMD

Nick admina banującego: Varaug i potem Mateusz 

Data/Mapa: z 1-2h temu 

IP/SteamID: nwm

Serwer (mod): DD2 only

Opis sytuacji: Dostałem Screeny więc je wstawiłem no ale Mateuszowi się chyba coś nie spodobało napisałem ze mam UB ss czyste ale nakłada bana za modele ESL. Często szukam serwerów gdzie można grać na takowych modelach ponieważ mam słaby wzrok i pomagają mi one i nie wiem w czym przeszkadzają, ale ok rozumiem jednak nie jestem debilem i zawsze zapoznaje się z regulaminem w którym pisze jasno >> 11. Na serwerze obowiązuje tylko i wyłącznie standardowe modele bądź modele typu ESL używanie innych modeli będzie karane banem (3 dni - perm) Czyli z tego wynika że są dozwolone w 100% wiec proszę o ub. Wcześniej 3 razy wstawiałem screeny i nikt się o to nie przyczepił. 

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Witajcie rozumiem was jesteście administracją i musicie uważać na wszystko. Jednak nie mam multikonta co moze sprawdzic administeacja, serio mam zmienne Ip no chyba ze siedzę na wi fi nie mam wpływu na swoje ip lecz nie sądze aby było takie samo. Gram tu juz troche znaja mnie tez admini i po prostu chcę grac dalej jestem uczciwą osobą i nke mam zamiaru bawić się w glupie konta jak 10 letni gówniarze bo 1 mi w zupelnosci wystarcza.

Co do ciebie dont stop myślalem ze to ty zrobiles mi ss na serwie tak mi powoedziano sam nie wiem ktory admin to ktory co chwile ktos zmienia nicki i nie znam was wszystkich. Jakieś gtx, 5,6, wiesiek czy bóg wie co i nie jestem wstanie ogarnac w ss napisalem ze to ty bo po prostu nie przegladalem starych tematow za co przeprasza, po prostu sie pomylilem i jesli cię urazilem to sorki.

Serio

rosilbym o ub ss sa czyste a mam bana za modele esl choc w regulaminie sa dozwolone, a ja przed gra sie z tym zaloznalem bo gdyby pisalo ze sa zabronione to bym ich nie użył wiec proszę nie karajcie mnie za cos czego nie zrobilem i czego nke ma w regulaminie miejscie serce i rozum i dajcie mi ub, nawet dla was streamujs i chce pomoc w rozkreceniu serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.