Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:towar pierwszy sort
Opis sytuacji:pisze adminom na u@ ze gra cziter ! zbanowali go po 5 rundzie napisalem ze wkoncu to oni ze mam pisac u@. zglosilem chyba 5 graczy na u@ w 90% pewnoscia ze sa odpaleni troche gram w csa wiec tez i troche wiem to dostalem bana za to ze napisalem ze "kurwa jak admina trzeba to go nie ma  !" bo taka prawda wczesniej tylko banowali za to ze jakis typ pisalem do dareq ibanowali kazdego pokolei zrobice cos z adminami bo sa to ludzie zjebani!!! w dupie mam ub ale admini za duzo sobie pozwalaja
Powód:chuj go wie zjebany typ
Dowody:dowody to mozna sobie wejsc na morzem !
Czego oczekujesz?:oczekuje ze wezmiecie sie za adminow bo kurwa grac sie nie da ! i te ich zjebane vote co chwile wyskakuje jakies vote czy ktos ma krzywego albo czy infoodboga to bot takie rzeczy wkurwiaja bardziej niz dzieci krzyczace przez mikro a jak   sie pisze adminom zeby nie robili vote bo to denerwuje to wywalaja na 5 min !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.