Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: 7

Nick oskarżonego: - 

IP lub SID oskarżonego: - 

Przebieg sytuacji: Podczas trwającej rundy zostaje dwóch graczy TT. Jestem to ja oraz gracz X. Gracz X posiada pakę, więc ja staję za skrzynią i czekam aż kampiąca z drugiej strony awka ustąpi. Stoję około 10 sec (ruszałem celownikiem itp, czyli nie byłem afk) dostaję kicka z powodem "namiot rozbij" po powrocie na serwer - pytam, który taki mądry ponieważ poniosły mnie nerwy (nie, nie doszło do żadnych obraz oraz wulgaryzmów). Admin zaczął odpisywać na admin sayu, chamsko, ale to nic, bo nie jestem płaczącą dziewczynką lecz jeśli zajmuję się taką posadę to powinno się godnie reprezentować serwer oraz dbać o graczy, a nie wyrzucać z takimi powodami i tak chamsko się zachowywać, ale bez wniku. Gdy napisałem aby podał nick którego potrzebuję do złożenia skargi, dostałem kicka z powodem "leć" (coś takiego). Po wejściu na serwer i napisaniu "żałosny jestes" dostałem bana na 30min za nadużywanie u@. Czyż nie śmieszne? Czyż nie żałosne? Naprawdę wchodzę na ten serwer żeby sobie pograć, miło spędzić wieczór po pracy, a nie kłócić i użerać z jakimś adminem. Proszę jedynie o ogarnięcie takich adminów bo serwery dużo tracą przez takie osoby, które powinny jedynie w przeciąganiu graczy pomagać. Nie wspomnę już o lenistwie i nakurwianie tylko ss'ów dla odpałów (a czasem i nie). W dziesiejszych czasach ssy da się przerobić w 5min, a większośc wh jest z antyss.. Ciężko nagrać demko? trochę się wysilić? Ja wiem, nie jestem tutaj od tego. Jestem zwykłym graczem, ale jeśli serwery mają być na poziomie to i admini na poziomie być powinni. 

Dowody: HLTV 

Opublikowano

Wydaję mi się, że oczywistym jest, że admin wszystkiemu zaprzeczy i zrobi ze mnie idiotę, ban minie, a sprawa pójdzie w zapomnienie. Jest tu ktoś kto pilnuję takich osób? Czy sam mam szukać dowodów czarno na białym żeby to udowodnić? 

Bo według mnie taka osoba nie powinna zajmować takiego stanowiska i działać na nie korzyść serwera, a zadaniem administracji wyżej jest takie osoby eliminować. 

Opublikowano

Po  1 skladasz oskarzenia a nie wiesz na kogo bo nie chcialo Ci sie wejsc w amxbans'a ? zrezta podalem Ci moj nick na serwie jak pytales.

Nick oskarżonego: - 

IP lub SID oskarżonego: - 

Po 2 

zieloni maja mozliwosc sprawdzenia logow wiec nie placz na samym wejsciu i nie rob z siebie owieczki. Zarowno ja jak i obecny na serwie @Synek (widzimy nie co inaczej przebieg sytuacji). Jak jest 32 osoby na serwerze srednio pisze +/- 7 osob a ty nie jestes w stanie napisac 1 zdanie w 1 linii.

tylko
jedno
slowko
i
enter.

@ Synek mysle ze tez sie wypowie bo z naszej strony wszystko bylo ok.

Pozdrawiam =]

Opublikowano

No to tak :D Kampiłeś perfidnie bd w TT i paka leżała i ty jak i twój kolega z teamu obaj kampiliście nie wykazując chęci do pójścia po pakę. Czekaliśmy no to dostaliście kicka i obaj chyba zrozumieliście jego przesłanie. Po czym wszedłeś na serwa i robiłeś spam U@ kto taki cwaniak itd. pisałeś że chcesz wiedzieć bo bd skarga i dalej spam U@. Napisałem y@@ Synek po czym dostałeś kicka za spam z powodem że to ja dałem Ci kicka, tak dla twojej wiadomości, bo nie lubię jak mnie ktoś skargą straszy :(  Widzisz nie byłoby by tej sytuacji gdybyś poszedł po pakę, ewentualnie napisał: sorki chłopaki nie dam rady. 

Nie wiem czy kiedykolwiek sprawdzałeś SS ale to da się sprawdzić i to widać czy SS został przerobiony :) Jeśli są czyste a gracz dalej gra podejrzanie nagrywane jest demo. Ciekawy jestem czy Tobie chciałoby się co 5 min schodzić na specta i nagrywać demo po 10 min choć to zależy od akcji. Kup steam, napisz podanie o admina i zobaczysz jakie to jest przyjemne użeranie się z cziterami.

Opublikowano

Wasze wypowiedzi są tak żałosnę, że nawet nie chcę mi się ich komentować. 

Spamiłem na u@.. Okej, pokaż mi na to dowody bo mówić to sobie możesz. 

Ciekawy jestem czy Tobie chciałoby się co 5 min schodzić na specta i nagrywać demo po 10 min

Jeśli byłbym adminem? Oczywiście. Składając podanie zobowiązałeś się do tego. Bo praca admina nie kończy się na pisaniu na y@@. 

Nie mam zamiaru z Wami dyskutować bo z moją rangą tutaj nie mam szans. Mam tylko nadzieję, iż ktoś zainteresuję się waszym postępowaniem i sprawdzi HLTV. Bo ja nic złego nie zrobiłem.

Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Wasze wypowiedzi są tak żałosnę, że nawet nie chcę mi się ich komentować. 

Spamiłem na u@.. Okej, pokaż mi na to dowody bo mówić to sobie możesz. 

Ciekawy jestem czy Tobie chciałoby się co 5 min schodzić na specta i nagrywać demo po 10 min

Jeśli byłbym adminem? Oczywiście. Składając podanie zobowiązałeś się do tego. Bo praca admina nie kończy się na pisaniu na y@@. 

Nie mam zamiaru z Wami dyskutować bo z moją rangą tutaj nie mam szans. Mam tylko nadzieję, iż ktoś zainteresuję się waszym postępowaniem i sprawdzi HLTV. Bo ja nic złego nie zrobiłem.

Dziękuje, dobranoc.

kolego nie bulwersuj sie i nie unos. nie takich artystow juz tu widzielismy. obydwoje wypowiedzielismy sie  w sprawie i jak pisalem sa do sprawdzenia logi serwera ze nie zostales obrazony ani nic z tych rzeczy a my zachowalismy sie prawidlowo. Rowniez dziekuje dobranoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.