Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna ze mnie redaktorka, ale już jakiś czas nie było żadnego wywiadu z tego, co widzę, więc postanowiłam coś skrobnąć z Bezuczuciową. :) Miłego czytania. :)

R U D A: R
Bezuczuciowa: B

R U D A:
Witaj Bezuczuciowa! Cieszę się, że zgodziłaś się na to, żebym przeprowadziła z Tobą wywiad. Możesz na początku nam się przedstawić?

Bezuczuciowa:
Nazywam się Sylwia, pochodze z Podkarpacia z małej miejscowości, która nazywa się Przeworsk, na co dzień uczeszczam do szkoły zawodowej o profilu gastronomia niestety roczek w plecy jestem, ale na szczęście w tym roku kończę tą udrenke hihi.

R U D A:
Wybrałaś tę szkołę ze względu na swoje zainteresowania, czy kierowałaś się czymś innym przy wyborze kierunku?

Bezuczuciowa:
Po prostu nie miałam innego wyboru, tak to napisze. Aczkolwiek nie żałuję, a wręcz spodobał mi się ten zawód dlatego zależy mi na zdaniu egzaminów praktycznych jak i teoretycznych, bo w przyszłości planuje robić w tym kierunku i zrobić np kurs kelnerki do tego... taki mix dwa w jednym.

R U D A:
Cieszę się, że wiążesz przyszłość ze swoim zawodem, który na pewno uda Ci się zdobyć, trzymam kciuki! Czy poza gastronomią masz jakieś zainteresowania i zamiłowania?

Bezuczuciowa:
Tak, drugim moim zamiłowaniem jest rysowanie różnych rysunków, chociaż wiem, że nie do końca są idealne ale tym się nie przejmuję, bo lubię i rysuję dla siebie nie dla kogoś. Również jestem osobą, która lubi wysłuchać i poznawać nowych ludzi, takich wariatów np jak Ty, hihi :*.

R U D A:
Kochana! :) 
Możesz pochwalić się swoimi rysunkami?

Bezuczuciowa:
http://i66.tinypic.com/a14ykk.jpg
http://i63.tinypic.com/316kfbb.jpg

R U D A:
Nie będziesz miała nic przeciwko, że je dodam do wywiadu? 

Bezuczuciowa:
Nie ma problemu, proszę to są dwa z nich, aczkolwiek jak najbardziej zachęcam do krytyki, ponieważ dodaje mi większego kopa do poprawy!

R U D A:
Są świetne! :)
 Poza gastronomią i rysowaniem grasz również w CS'a. Opowiesz nam jak zaczęła się Twoja przygoda z tą gierką?

Bezuczuciowa:
Moja przygoda z cs zaczęła się z 7 lat temu, zawsze było tak, że dwóch wujków do mnie dzwoniło z tekstem "Sylwia chodź na skype i cs, to zagramy" nie odmówiłam, zaczęłam grać, wciągnęła mnie gra i do tej pory gram. Dalej jako bot, ale kiedyś się nauczę, hihi!

R U D A:
No, no, już masz spory staż. Grasz teraz na Katujemy. Jak to się stało, że się tam znalazłaś?

Bezuczuciowa:
Na Katujemy, z tego co pamiętam, trafiłam poprzez google, zaczęłam grać na dd2 i spodobało mi się. Zarejestrowałam się na forum i zostałam, aczkolwiek pewnego dnia zaczęła się spina na forum z takim jednym użytkownikiem. Leciały warny, a ja się jeszcze bardziej nakręcałam, aż wyłapałam bana, aczkolwiek były takie osoby, którym nie było na rękę, że mam bana na forum.. i było tak jednego pięknego dnia, że przekonali się o jednym użytkowniku, z którym się kłóciłam jaki naprawdę jest i został zbanowany, a ja odbanowana, z czego się cieszę i szansy już nie zmarnuję, ponieważ są na forum osoby, którym warto pomagać dlatego RUDA, życzę owocnej współpracy z Katami, a nie pożałujesz.

R U D A:
Dziękuję bardzo.
:) Dalej żywisz urazę do tego osobnika? Poszło o coś ważnego, czy o jakąś błahostkę?

Bezuczuciowa:
Ta,k mimo wszystko mam pogardę do tej osoby, ale nie ma do czego wracać, raczej o błahostkę, ale to tak jest jak za dużo rang bije na główkę.

R U D A:
Rozumiem, obie skądś to niestety znamy. Co sądzisz o administracji Katujemy? Są to poważne i odpowiedzialne osoby?

Bezuczuciowa:
Dudnes, jak najbardziej jest odpowiedzialny jako właściciel, dzięki niemu zawdzięczam, że praktycznie rok na forum siedzę, ogólnie zna się na rzeczy, nie mam zastrzeżeń do jego pracy, a raczej same pozytywy. Oby tak dalej!

R U D A:
A reszta ekipy?

Bezuczuciowa:
Vice Administratorzy? No to tak: gtx jak zarówno OJciEC RYdzYK, również swoje obowiązki robią rzetelnie jako jedni z najlepszych są na to stanowisko, lecz obaj to alkoholicy mua :* haha.

R U D A:
A jak z Tobą? Obecnie posiadasz rangę UBT. Masz zamiar się piąć w górę i zdobywać wyższe rangi?

Bezuczuciowa:
Nie, niekoniecznie. Wystarczy mi ranga UBT, i tak zawdzięczam, że dostałam drugą szansę.

R U D A:
Szkoda, bo pełniąc funkcję moderatorki spisywałaś się świetnie (polecam ją). :) Czy jest coś w naszej sieci co byś zmieniła?

Bezuczuciowa:
Nie, nie zmieniałabym nic, aczkolwiek dodałabym takie coś, by nicki wyskakiwały na kolorowo na SB, bo czasem jest zamęt i nie ogarniam czasem kto do kogo pisze hihi, a tak to jest wszystko na tip top.

R U D A:
No, to faktycznie - drobnostka. Właściwie to skąd się wziął Twój nick? Jesteś zimna jak lód? :)

Bezuczuciowa:
Można tak to nazwać, potrafię być zimna i nie przejmować się ludzkimi uczuciami co tutaj jest dużym minusem, aczkolwiek taka natura z którą trzeba walczyć jak na wojnie :D.

R U D A:
Jak spędzasz wolny czas poza rysowaniem i graniem?

Bezuczuciowa:
Czas wolny spędzam ze znajomymi, z którymi potrafi być dobra pompa z nie wiadomo czego hihi, a tak też sporo majsterkuję w kuchni. Ponoć dobrze gotuję, zapraszam wszystkich Katów do oceny! A Ty RUDA w samochód i skonsumujesz pierwsza, i potwierdzisz, że się nie otrułaś, haha.

R U D A:
Od razu przyjmuję zaproszenie! :) A co z filmami, muzyką? Jakie gatunki preferujesz?

Bezuczuciowa:
Filmy: komedie, horrory... jest moc przy nich! Również seriale typu "pierwsza miłosc", a co do muzyki najbardziej w ucho wpada mi disco polo, aczkolwiek nie siedzę w jednym rodzaju muzyki napisze tak słucham tego co wpadnie w ucho, ale nigdy nie przegryzę muzyki typu metal.

R U D A:
Jeśli oglądanie horrorów, to chyba tylko z jakimś odważnym mężczyzną u boku? Masz jakiegoś wybranka serca?

Bezuczuciowa:
Z rodzeństwem, a bardziej z siostrą horrory oglądam, niestety albo stety nie mam swojego wybranka.

R U D A:
Jeszcze się taki znajdzie, bo jesteś wspaniałą osóbką! :) Nic innego mi nie pozostaje jak podziękować Ci za wywiad. Chciałabyś kogoś pozdrowić na koniec?

Bezuczuciowa:
Dziękuję kochana jesteś! A pozdrowić to chciałabym cale forum Katujemy.eu, bez wyjątków :* dziekuję za przeprowadzenie ze mną wywiadu.

R U D A:
Również dziękuję ślicznie i dołączam się do pozdrowień! :*

• Lubię to! 7
Opublikowano

Są chęci ;D. Gratuluje ciekawie się czytalo [emoji14]

Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziękuję kochana raz jeszcze za wywiad, bardzo dobrze się go czyta przede wszystkim jest przejrzyście :) :*