Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:Deos
Opis sytuacji:Rozmawiam sobie z Mlodszą o tym czy odda mi skrzynke nagle dostaje bana od deosa s powodem ogarnij sie.Poczekałem 5 min wchodze na serwa pytam sie za co ban,deos pisze ze admin ma zawsze racje,jeszcze raz sie odezwe i dostane drugiego ban

Ps.

Wszedłem drugi raz na serwer po zarejestrowaniu sie na forum pytam sie deosa gdzie mam napisac skarge o on spina sie do mnie ze nie umiem czytac ze zrozuminiem 

Powód:BRAK
Dowody:Mlodsza może potwierdzic 
Czego oczekujesz?:Jak powiedziałby za co dostałem tego bana to nie napisał bym skragi.Nie oczekuje niczego tylko moze troche szacunku od niego :)

Opublikowano

Nie spamowałem na u@ wbiłem z takim tekstem bo sie wkurzyłem za co jest ban,nie spamowałem ci tylko pisałem do młodzszej ale jak Ona grała to jak miała mi odpisać ? Dlatego pisałem kilka razy :) moze 3-4 razy nie cały czas

Opublikowano

Ja tak naprawdę nie wiedziałam o co chodzi więc nie mogę się wypowiedzieć. 

Jeszcze trochę za dużo się dzieje OneShoot , ogarnąć spam na u@ , pplus te wasze wymiany. 

Na spokojnie było podjeść do tego nie napinać się , odczekać i tyle. :)

No przeciez mowie ze nic by nie było jak by mi odpowiedział za co ban a on do mnie ze jescze mi da drugiego.Wszedłem wkurzony na serwer no wiadomo ban za nic .. pytam sie go za  co ban a on do mnie sie spina

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.