Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Spejson xD

Imię: Rafał

Staż na serwerze: nie mam pojęcia. ale szału nie ma.

Doświadczenie: 500+ godzin w go. z 800 w 1.6

Znajomość sourcemoda [0/8]: obstawiam ze z 3-4 idzie doszkolic

Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak, ponad 2 lata na serwerze FFA sieci pobyku jednak kariera się skończyła po spinie z głównym założycielem.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: ogólnie mam pracę dość stacjonarną czyt. w domu. więc często i gęsto zagladam na serwer czy to w ciagu dnia czy wieczorem,

Dlaczego Ty?:
Krew mnie zalewa jak niektórzy maja w szanownych 4 literach to co sie dzieje na serwerze, głupi przykład gdzie dziś już mnie dobrze wkurw... to że TT kampi na respie całą rundę, powinny się posypać kick-i za to albo chociaż slap. Gram od niedawna, pare osób na serwerze już mnie kojarzy ale ewidentnie brakuje tu ludzi do ogarnięcia, stali gracze są sympatyczni i chyba jakoś ciepło mnie przyjeli. kiedys na FFA PBku, wieczorem na serwerze mozna bylo spotkac minimum 3-4 adminów, a zawsze 1 albo 2ch było online na steam zeby zagadać co by ktoś wpadł porządek zrobić. inna kwestia to dzieciaczki z mikro, powinna być zasada mikro 16+ albo mutacja bo piszczący szkrab którzy rzuca kurw**i na prawo i lewo to nic fajnego. Oj rozpisałem się, i tak pewnie nikt nie da mi szansy ale pomyślałem że kto nie ryzykuje szampana nie pije i gniotków na serwerze nie zamiata. 
Dla informacji kto by coś szukał, konto na forum od wczoraj, na serwerze gram od kilku dni, wydaje mi się jednak że się nadam, jestem spokojny, wiek mam też chyba odpowiedni, staż w grze mam, doświadczenie w adminowaniu duże. kiedyś był AMX, teraz sourcemod wiec musiał bym poczytać komendy zeby dobrze ogarnać wsio.

Kontakt: GG, steam, numer prywatny tylko dla sympatycznych niewiast :* hehe

SID: STEAM_0:1:26886735

Akceptujesz regulamin admina?: pewex

Akceptujesz regulamin serwera?: si, senior! :)

Znając życie post poleci do kosza, nic nie szkodzi, ja się nie fochnę i dalej z chłopakami będę pomykać po piasku z P90 :V 
Chciał bym wnieść na serwer trochę powagi i ogarnięcia, no i się przydać niż tylko młucić co by być w top10 ranku.
Pozdrawiam Mamę, Tatę i wszystkich Adminów serwera, tych z którymi się spotkałem i tych których nie dane mi było jeszcze na uszy usłyszeć.
BTW. Micro mam i też jestem wygadany jak trzeba :)

Opublikowano

Podanie mnie przekonało, aktywność na serwerze jest, wiek na plus, tylko forum do poprawy. Podanie przyjęte.  Wyślij mi na PW swoje ID w sklepiku abym mógł Ci dodać uprawnienia. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.