Jump to content
gapciu

skarga :)

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: PigwiN 7

Nick oskarżonego: Będziesz nastepny :D

*IP lub SID oskarżonego: Admin

Przebieg sytuacji: Gram sobie gram zabiłem pana Będziesz nastepny w anarchii po czym poszedłem na długą i dostałem bana za resp 1:30, tylko ze od kiedy anarchia czy tam w lub przed nią i długa to resp ? rozumiem że dostałem bana bo przed chwilą cie zabiłem? a za cele mapy bana nie mogłem dostać bo paka była podłożona. A tak w ogóle to koło mnie było dwóch innych graczy i z tego co widze oni bana nie dostali ;)

Dowody:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'ROzumiesz co to resp 1:30'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53808449'
[AMXBans] Twoje IP: '46.149.223.57'
[AMXBans] ========================================

Wiem że może przesadzam wkońcu ban na 5min ale kolega chyba respa nie rozróżnia :)

Pingwin o te 5 min sie klucisz? Jak dla mnie to powinienes dostac bana na dluzej bo z tego co widac uzaleznienie bierze gore nad Toba jak o bana na "5min." toczysz wojne  :) Jak dla mnie Bedziesz Nastepny to jest dobry admin i nic do niego niemam nawet jak sie pomylil to obstawiam ze to bylo jednorazowo i wiecej razy bledu niepopelni. Jak dla mnie to ten temat jest zbedny.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.