gapciu Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Nick oskarżyciela: PigwiN 7 Nick oskarżonego: Będziesz nastepny :D *IP lub SID oskarżonego: Admin Przebieg sytuacji: Gram sobie gram zabiłem pana Będziesz nastepny w anarchii po czym poszedłem na długą i dostałem bana za resp 1:30, tylko ze od kiedy anarchia czy tam w lub przed nią i długa to resp ? rozumiem że dostałem bana bo przed chwilą cie zabiłem? a za cele mapy bana nie mogłem dostać bo paka była podłożona. A tak w ogóle to koło mnie było dwóch innych graczy i z tego co widze oni bana nie dostali ;) Dowody: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'ROzumiesz co to resp 1:30'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53808449'[AMXBans] Twoje IP: '46.149.223.57'[AMXBans] ======================================== Wiem że może przesadzam wkońcu ban na 5min ale kolega chyba respa nie rozróżnia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Na ssach widać jak 1:30 stoje przed anarcha 1:15 wchodze i po 2 sekundach jest podkładana paka jakbym nie dostał bana to bym mógł paki z piachu bronić http://www27.zippyshare.com/v/88784573/file.html Na demku akcja od 8:16 do 8;40 gdzieś http://www27.zippyshare.com/v/776554/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creative Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Pingwin o te 5 min sie klucisz? Jak dla mnie to powinienes dostac bana na dluzej bo z tego co widac uzaleznienie bierze gore nad Toba jak o bana na "5min." toczysz wojne :) Jak dla mnie Bedziesz Nastepny to jest dobry admin i nic do niego niemam nawet jak sie pomylil to obstawiam ze to bylo jednorazowo i wiecej razy bledu niepopelni. Jak dla mnie to ten temat jest zbedny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts