cLiNiC Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Imię :ŁukaszWiek :23lataStaż na forum :jestem na forum ponad miesiącIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum : różnie, ale średnio ok 6 godz.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : dużo błędów nie popełniam, staram się pisać zrozumiale i bez wielkich błędów (8)Dlaczego ty? :Jestem na serwerze chyba od samego początku, byłem już adminem na serwerze Only dd2, nie było tam na mnie skarg. Na forum staram udzielać się w różnych tematach zaczynając od zabaw kończąc na wyborach adminów. Na serwerach też bywam często jeszcze jako admin miałem chyba trzeci wynik w ilości spędzonych minut grając. Domyślam się, że moja kłótnia z Blondassem wpływa negatywnie na mój wizerunek, ale mam nadzieję, że wszystko już wyjaśnione. Mam nadzieję na zaakceptowanie mojego podania - naprawdę chcę jak najlepiej dla serwera.Znajomość AmxBans [0/10] : nie oszukując dam sobie mocną 6 Znajomość IPB [0/10] : szczerze powiem nie pracowałem z tym silnikiem, ale już się uczę szukam info na ten temat AKCEPTUJE WSZYSTKIE REGULAMINY Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jestem na NIE - Twoja aktywność jest słaba - Wszczynasz kłótnie/wyzywasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shef. Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jestem na Nie - masz słaba aktywność. - wyzywasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Ok proszę o usunięcie podania skoro wypowiadają się zakompleksiony rudy 15-sto latek, ktory nic nie osiagnie w zyciu przez kolor wlosow Moderator, który nie ogarnia adma i gość, ktorego nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Na życzenie autora zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Kosz Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts