Jump to content
cLiNiC

Myślę, że warto

Recommended Posts

Imię :Łukasz
Staż na forum :jestem na forum ponad miesiąc
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : różnie, ale średnio ok 6 godz.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : dużo błędów nie popełniam, staram się pisać zrozumiale i bez wielkich błędów (8)
Dlaczego ty? :Jestem na serwerze chyba od samego początku, byłem już adminem na serwerze Only dd2, nie było tam na mnie skarg. Na forum staram udzielać się w różnych tematach zaczynając od zabaw kończąc na wyborach adminów. Na serwerach też bywam często jeszcze jako admin miałem chyba trzeci wynik w ilości spędzonych minut grając. Domyślam się, że moja kłótnia z Blondassem wpływa negatywnie na mój wizerunek, ale mam nadzieję, że wszystko już wyjaśnione. Mam nadzieję na zaakceptowanie mojego podania - naprawdę chcę jak najlepiej dla serwera.
Znajomość AmxBans [0/10] :
nie oszukując dam sobie mocną 6

Znajomość IPB [0/10] : szczerze powiem nie pracowałem z tym silnikiem, ale już się uczę szukam info na ten temat

AKCEPTUJE WSZYSTKIE REGULAMINY

Ok proszę o usunięcie podania skoro wypowiadają się zakompleksiony rudy 15-sto latek, ktory nic nie osiagnie w zyciu przez kolor wlosow Moderator, który nie ogarnia adma i gość, ktorego nie znam

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Kosz

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.