Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: WiewiurPL (nie sugerujcie się nickiem typowego 12 latka, to tak 4fun ;d)
Imię: Fifi
Staż na serwerze: 2 miechy
Doświadczenie: W pokemodzie duże, w cs 1.6 1.1 k h na steam, steam 11 lat, bylem wiele razy adminem w cs gram jakies 6 lat
Znajomość AMX [0/8]: 6 (ogarniam ftp wgrywanie itd ale edytować pluginów nie próbowałem jedynie mogę zmieniać kilka prostych funkcji)
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak wielekrotnie
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie to tak z 3-2 h jak mam dzien w ktorym gram w zaleznosci od dnia czasem bede duzo czasem mniej ale jezeli bede adminem postaram sie tak z 1-2 h dziennie przynajmniej oraz wchodzic w roznych porach w celu wylapania haxerów, zobaczenia co się dzieje na serwerze.
Dlaczego Ty?: Ponieważ na serwerze jest bardzo mało adminów, a bardzo dużo cziterów. Ja osobiście widzę ich na każdym wejściu na serwer praktycznie - czasem może zdarzyć się wyjątek, że ich nie ma :p zamierzam to ogarnąć i sprawić aby serwer był dla tych co cenią ten mod i szanują go a nie psują. 
Kontakt: Steam, nr tel na priv, skype, fb
SID7359 STEAM_0:1:4667683   0 00:09   34    0
Akceptujesz regulamin admina?:  Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Co do forum zgadzam sie, jednak nie wiem o ma do tego aktywnosc na forum. Mimo ze zagladam na nie to nie wypowiadam sie za duzo + interesuje mnie pokemod

Co do 12 h na serwerze chodzi o to, ze w 1 tyg ferii bylem w gorach i po tym tyg wrocilem i magicznym trafem zresetowalo mi kilka pokemonow na high lvl. Dziwne aczkolwiek powiedzialem ze nie bede o to rozstrzasal afery wiec olalem to i juz mam poka na 50

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.