Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
sort.

Odwolanie od decyzji przyjecia na admina karolinaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po rozmowie z kilkoma adminami naszego serwera dd2 jak i graczami rowniez tego serwera jestem zmuszony napisac skarge/odwolanie od podjetej decyzji tj. karolina na admina. 

Nick oskarżyciela: TOWAR PIERWSZY SORT.

Nick oskarżonego: karolinaa

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:1785925

Przebieg sytuacji:

Dowody:

A wiec:

- Wyróżnianie się kulturą osobistą.

( Zarówno ja jak i wielu innych graczy ktorzy nie chca sie wypowiadac w tej sprawie publicznie/woleli by pozostac anonimowi), sa tego samego zdania co ja ze karolinaa nie spelnia tego wymagania. Do nie dawna obrazala/naduzywala swojego mikro (uszkodzonego od dluzszego czasu)  graczy/adminów( w tym po mnie) lecz mam zlewke i odchylke do ludzi +/- 7 lat mlodszych odemnie. 

- Dawanie przykładu innym graczom.

w.w zachowanie raczej nie jest godne nasladowania. Jest wielu innych graczy ktorzy bardziej zaslugiwali na ta posade mimo tego nie zostali przyjeci bo ? Mala aktywnosc na forum ? 

• Grupa:Admin [DD2]
  • Całość postów:13

no z tego co widze to forum u karoliny lezy totalnie. 13 postow ? To jest admin godny nasladowania ? Jedziemy dalej....

• Czas online1d 4h 20m 41s   

w tym czasie mozna zdzialac troszke wiecej niz tylko 13 postow. 

Nastepna sprawa gra na steam od wczoraj ? Tak to ciagle na ns. Smiem zauwazyc ze cos nieco gorzej idzie karolinie na steam jak na ns ? Nie wiem moze zbieg okolicznosci ....

Staż na serwerze: 220 h - informacja totalnie bledna !!!!! 220h ma przegrane ale na ns. Na steam przegrane lacznie 40h wiec nie rozumiem tutaj czegos !?

Moje zdanie jest takie, to ze ona sie podlizuje do adminow ( i nie mowcie mi ze tak nie jest) otwiera jej furtke... Wiele do powiedzenia na temat karoliny mialby pewnie tez sam Kajman (szkoda ze odszedl) ;/... 

Prosilbym o nie zamykanie posta, a umozliwienie sie wypowiedzenia graczom i innym adminom. 
To ze jest malo adminow na dd2 rozumiem no ale brac koogo popadnie kto zlozy tylko podanie to chhyba lekka przesada ? 
Mysle ze wypowiedzi ktore beda ponizej napiszecie szczere. Ja osobiscie uwazam ze karolina nie dorosla do posady admina... O braku umiejetnosci amxx juz nawet nie wspomne bo to moze nadrobic... ale ? 

Opublikowano

Po przeczytaniu skargi stwierdzam, że Towar ma racje. Nie potrafila zachować kultury, obrażała , bluzgała przez majka a dziś ma już admina. Nie podoba mi sie to,że wypowiedzieliscie sie w poscie Karoliny wszyscy na + a kilka osob nawet na dd2 nie wchodzi i nie widzi jej reakcji. 13 postow i 30 godzin na forum smieszne.

Opublikowano

Wam to wiecznie coś w dziewczynach przeszkadza :D

Aimy napierdalają a was nigdy nie ma, i sama musiała to ogarniać to jeden z wielu powodów dla których powinna mieć tego admina.

Zawsze jest pierwszy raz na bycie tym adminem, a wy wgl tego zrozumieć nie potraficie, tak samo z grochem było bo nic nie ogarnia i zabraliście mu adma a potem oddaliście.

Opublikowano
Chciałabym podkreślić, że jeśli chodzi o zachowanie, to sam nie jesteś ideałem, dzisiaj to pokazałeś. Nie gralam na steam na starym komputerze, bo miałam zaledwie 20 fps, dlatego NS. Nowy komputer, steam uruchomiłam, a godziny to podliczyłam całości. Każdemu sie zdarzy coś powiedzieć pod wplywem emocji, Tobie również. Gra jak gra, ssy wstawiałam, na steam gorzej mi się gra ze względu na opóźnienie, ale to mało ważne. Co do postów, czy to jest takie ważne, żeby mieć admina? Z Kamilem się już wszystko wyjaśniło, nie ma co drążyć tematu. Twoje zachowanie też nie jest odpowiednie, wiele osób to potwierdzi. Każdy jakoś zaczyna, ja złożyłam podanie i mnie przyjęli, nie wiem czemu macie taki ból dupy o to z Infem. Info mnie nie trawi, to wiem i o tym juz rozmawialiśmy, ale po co to pokazujecie i stwarzacie niepotrzebne konflikty? Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Regulamin to z jakim dopiskiem koleś wyleciał to inna sprawa mówiłem Ci żebyś sobie sprawdził log z dnia chwili gdzie koleś dostał bana. Kickuje graczy bo mnie zabijają? Śmieszny jesteś. Wyraziłem swoją obiektywna opinie na ten temat. Zachowuje kulturę jeśli chodzi o odzywki do graczy. Nie powiem ze nie przeklinaj na serwie bo byłoby to kłamstwo ale przeklinanie do graczy typu ty kurwo a przeklinanie kurwa są b jest różnica ? Jak odbiłem na steam? Ja zawsze gram na steam dla jasności. Zazdrosny jestem ze dostała admina? Ja go dostałem juz dawno i to bez znajomości. Nie widziałem aby Karolina np brała udział w promowaniu serwera? Wypowiadam się bez celu? Nabijam posty? Dostałbym pewnie warna za nabijanie. A ty magiczna kreska jestes jakaś wyrocznia tu na serwerze? Ok dzięki za info będę wiedział na przyszłość. Tobie widocznie przeszkadza moja praca(nie naganna) na stanowisku admina.

Edit.

Szkoda ze Karolina spodkala się z pozytywnymi komentarzami od osób które są na serwerze raz na tydzień. Wydaje mi się ze powinni się gracze admini serwera wypowiedzieć albo bynajmniej ich zdanie powinno się bardziej liczyć od zdania kogoś kto wejdzie pograć raz na tydzien

Edit 2

Gdybym kopał graczy bo mnie zabijają to byłyby skargi stricte w tym kierunku być może jestem mało poinformowany i niewiem o tym ?;oooo

Opublikowano

Mam zrezygnować bo napisałem co myślę na temat tej małolaty? Nie sprawie Ci ten przyjemności ;*

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.