Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 47. gram nad nim krótko,wczesniej grałem nad nickiem aim.exe

Imię: Kacper

Staż na serwerze: z tydzien może troszeczke więcej :) max 2 tygodnie

Doświadczenie: Powiem hmm duze spore tak to ujmę,swoja rozkrecona dobrze serwerownia(byla),byłem adminem na innych sieciach i wyszło git

Znajomość AMX [0/8]: 7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak wielokrotnie :)

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Długo,na steam jestem online ciągle na serwerze moge przebywac spokojnie od 2do 4 godzin

Dlaczego Ty?: Jestem miły,ogarnięty,mam spore doswiadczenie a widze ze jest zapotrzebowanie adminów :),pewnie niektórzy sobie pomyśla a nie jednak nie co on potrafi robic a otóż to posiadam ogromna wiedze w tym co chce robic wiec mysle ze danie mi okresu na pokazanie sie mysle ze byloby dobrym warunkiem. Oczywiscie jako admin chciałbym oczyszczac gre poprzez banowanie cziterów a zarazem prowadzic przyjemna atmosfere do grania :)

Kontakt: Nie ma problemu STEAM,GG,Forum

SID: STEAM_1:1:63680500 00:31 oczywiscie mam VAC na 1.6 i aktualnie gram na NS i planuje zakup od nowa Platformy STEAM

Akceptujesz regulamin admina?: Jak najbardziej

Akceptujesz regulamin serwera?: TAK

Opublikowano

Aby objąć stanowisko Admina musisz posiadać konto Steam z Cs 1.6 Podanie odrzucone. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.