Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kamis:3

Nick admina banującego:g 

Data/Mapa:30.01.2016 - 01:06:01 (de_dust2)

IP/SteamID:93.105.198.244

STEAM_0:0:347390116

Serwer (mod):OnlyDD2

Opis sytuacji: Co to ma znaczyć miałes swoja szansę? hahah. Admin na serio sie uczepił że nwm. Tym razem był na specu i obserwował a wiec go słucham  :) Staty 10/9 ale czituje w cholerę  :D XDD Śmiech na sali, sam latasz na aimie !!! Każdy Cię o to oskarża, lamo bo inaczej do Cb powiedzieć nie umiem, najwyżej mi dasz bana za obraze ojej  :) Perma? >//< Ogarnij się !  :D Ogarnijcie go, to jak to zrobicie to już zostawiam wam. 

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'miales szanse, lecz ja zmarnowales. Czitujesz.'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:347390116'
[AMXBans] Your IP: '93.105.198.244'
[AMXBans] =======================================

A Więc taak.. Co do rozpiski admina banującego Pana "g " To tak :) 

03:54 Powiedźmy, że +/-. (przewidywałem bo zwykle kampia albo przy rogu w kącie albo przy drzwiach) -_- 

04:03 Pobiegli długa, ale Ty oczywiście wiesz, że jeden został. Poszedłem na ich respa, bo myślałem, że będzie free kill ( AFK) :) Co do tego momentu kolesia przez sekunde było widać jak biegnie w tamtą strone i kroki -.- 

05:19 To jest boskie, czekasz na typa, tt zaczyna skanować, to Ty także, a jak tt już ucieka, to Ty "tym" skanem lecisz bezczelnie na niego po prawo. ( No to tak.. Jeżeli ktoś by cię zraszował i byś widział że dostajesz gdzieś z tej stony to byś też starał się go trafić, poza tym waliłem na pałę) I nie padłbym przez czyjś granat mając WH )

06:40 Fajny model, co? ( Jaki fajny model hahaha >//< Byłem z pukawką (MP5) mając to zawsze lecę na pałę a na dolnym trupie go zobaczyłem pierwszy bo wystawał :) )

07:48 Idziesz na gale z hg, tt nie słychać i rzucasz go dopiero jak zobaczyłeś na wh, że tam modele są. ( Szczerze ? Nie wiedziałem. Haha Zabiłem go dosłownie przypadkiem.. Zawsze jest ktos kto pójdzie tą gala no to liczyłem że ktoś dostanie. Poza tym granata sobie mogę rzucać wszędzie chyba co? )

08:54 Tutaj jest fail życia - Wychodzisz na walku na tt i wiesz, że tt kucnął i robisz korektę celownika mu na łeb. Jak zobaczyłem tę akcje, to brzuch mnie rozbolał od śmiechu. ( Spodziewałem sie wtedy kogos albo tam koło skrzynki w cieniu od swojego respa nawet nie wiedziałem że jest ten koleś tam dlatego padłem. Bo go nie mogłem słyszeć skoro kucał) -.- 

13:13 Nie wybiegasz jak zawsze, bo wiesz, że tam tt czeka. ( No to tak, nie wybiegłem tak jak zawsze bo spodziewałem się że ktos od gali mnie rozwali, dlatego przebiegłem szybko na drugi róg i kampiłem na środku chroniąc BS'a, I paczałem co chwilę na długa i na gale, żeczywiście widac wiele ) :D

13:33 Nie to że cofasz, bo zobaczyłeś model na środku, to jeszcze bezczelnie po nim jedziesz po skrzyni. ( Zobaczylem no to strzelam, heeh to chyba oczywiste . 

PS. Nie wiedziałem jak to zreportować więc sorry za spam tematami, ale no odpisałem na każdą rozpiskę pana "g " I Jakoś oglądając to demko nie widzę nic takiego dziwnego, może czasami przez przypadek najeżdżałem na głowy ale nie musiałem tego wiedzieć więc dlatego ginałem, hehe, jak grałem na WH jeszcze swoje pierwsze pół roku, dla zabawy bo byłem dzieckiem i zależało tylko na punktach no to kurde xD  Miałem wtedy staty po 20:5 a nie 10/9 i poza tym Od 2 lat nie gram na wh bo CS'a odpalam prawami administratora a wtedy mi nie działają takie skrypty. Chyba sobie przez te ponad 2 lata zdołałem trochę wyćwiczyć swój refleks. przestałem na tym grac jako dziecko bo starsi koledzy stwierdzali że na WH to Cipy grają i że po czasie nauczę się grać tak dobrze jak oni. Jeżeli chcecie tracić stałego gracza z serwera bo zamierzałem wchodzić na niego codziennie to już jest tylko i wyłącznie wasza strata. Moja opinia jest taka że na tym demku nie widać nic takie niezwykłego, czasami dobrze słyszałem albo wypatrzyłem drobny szczegół, tez mi jakieś Czitowanie. I tak mówię na zaś to żeby nie spamić i mielibyście mnie nie odbanować to Żegnam i współczuje grania tu jakimś graczą, którzy mieliby grać lepiej ode mnie, a dużo takich . 5 ! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.