Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: K-Otix World Renown 

Steam ID/IP: NO STEAM

Czas zdarzenia/data: 22:40

Serwer (Mod): only dd2

Opis sytuacji: ssy ban

Link do bana w amxbans: 

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] You are permanently banned. 

[AMXBans] Banned Nickname : K-Otix World Renown 

[AMXBans] Reason : ' 5 Screenow na Katujemy.eu ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 

[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1822635253 ' 

[AMXBans] Your IP : ' 82.139.26.112 ' 

[AMXBans] =======================================

Link do SS'ów

http://www15.zippyshare.com/v/LzZAC49q/file.html

Zostałem także zbanowany na steam lecz nie jestem w stanie wrzucić ssów z powodu braku dostępu do komputera, czy wobec wiarygodności tych ssów, można UB dla mojego steama? Nie musiałbym grać na NO STEAM. Pozdrawiam. ID_STEAM:  'STEAM_0:1:31676756'

Opublikowano

Zartujesz sobie kolego ? Na morde to sobie mozesz gadac czlowieniuuuu. 2x ss? grasz na aktywnym ? --- tak to rozumiem ? 

Opublikowano

Zartujesz sobie kolego ? Na morde to sobie mozesz gadac czlowieniuuuu. 2x ss? grasz na aktywnym ? --- tak to rozumiem ? 

Gram na no steam, na steam bylem zbanowany przed wyjazdem na studia. Za każdym razem kiedy miałem tutaj ssy było czysto. ; ) Ssy mam ale na drugim komputerze ; ) Z powodu braku możliwości gry na steam pogrywam sobie od czasu do czasu na no steam. 2x ssy? 

Opublikowano

Dokładnie tak. Może udałoby mi się przesłać ssy, ale to najszybciej jutro. To zależne jest od powrotu mojego brata który przesłałby mi te ssy, wtedy bym je wstawił. Będzie możliwość UB Steam? :) 

Opublikowano

Regulamin to regulamin.

Na wstawienie SS masz 24h. To co robisz obecnie czyt. przyznajesz się do tego ze dostałeś SS nie wstawiłes ich i grasz na ns jest adekwatne z tym ze zgodnie z regulaminem który powinienes znac powinieneś dostać bana za grę na aktywnym banie.

Niema nawet o czym mówić...

Opublikowano

Wyjaśniłem dlaczego nie mogłem grać na koncie steam. Nie zrobiłem tego umyślnie, nie zdążyłem wrzucić ssów. ban to ban? Lecz zgodnie z regulaminem jestem niewinny wrzuciłem akutalne ssy jestem czysty moje ip gdzie dostałem bana na no steam powinno być UB.

* Na wstawienie screenów jest 24h, po opływie tego czasu temat z prośbą o ub nie będzie rozpatrywany. 

Jedynym wyjątkiem może być uzasadnione usprawiedliwienie ze spóźnienia.

Mój steam nie znajduje się na BL, byłem sprawdzany kilka razy na koncie steam(na serwerze katujemy olny dd2) gdzie robiono mi ssy i wyszło wszystko okej. Masz przecież możliwość sprawdzenia moich wcześniejszych postów. Chłopie, czy za każdym razem muszę być banowany? Powołujesz się na regulamin zgodnie z którym należy mi sie UB. Nie ważne czy grałem czy nie grałem na innym koncie. Mogłem wejść na serwer i grać. To że  mówię wprost jak jest świadczy że nie mam nic do ukrycia, a Ty z góry oceniasz wszystko przez swoje moralne rozterki a nie regulamin. Oczywiscie rozumiem jeżeli nie dostanę UB na steam z powodu 24 godzin, jednak myślałem że rozpatrzycie to nieco inaczej poprzez wcześniejsze ssy i te akutalne które znajdują się w tym wątku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.